Тіна Кароль в образі ельфа виконала в Юрмалі український дитячий гімн (відео)

Тіна Кароль прилетіла в Юрмалу, щоб взяти участь у фестивалі Made in Ukrainа.

Зірковий тренер проекту Голос країни 6 та Голос. Діти Тіна Кароль завітала в Юрмалу, щоб взяти участь у фестивалі Made in Ukrainа. Зірці довірили відкривати грандіозний музичний концерт.

Співачка підготувала безліч сюрпризів для своїх прихильників. Спочатку вона вразила фанатів своїм епатажним образом, потім здивувала музичних гурманів виконанням світового хіта "I feel good".

На сцені фестивалю Тіна Кароль виконала український дитячий гімн в образі ельфа. Вона постала перед глядачами у чуттєвій сукні та з ніжною прикрасою для волосся.

Тренер проекту Голос. Діти сама написала слова і музику для дитячого українського гімну. Відео на цю композицію співачка знімала разом зі своєю командою маленьких талантів. 

Loading...

На сцені концертного залу Дзінтарі також виступили переможниця Євробачення 2016 і тренер проекту Голос країни 7 Джамала, співачка і тренер Ліги Сміху Оля Полякова,співачка Руслана та Потап зі своїм проектом Mozgi.

Нагадаємо, у Юрмалі пройшов фестиваль уккраїнської музики, культури та гумору Made in Ukrainа, який проводить Студія Квартал 95.

Больше новостей