Тренер "Голосу. Діти" Тіна Кароль розповіла, якому стилю надає перевагу

Співачка не розуміє тих, хто витрачає на речі захмарні гроші

Тренер "Голосу. Діти" Тіна Кароль на концертах і фотосесіях завжди постає в ексклюзивному вбранні, однак у щоденному житті надає перевагу скромному, непримітному одягу, пише kp.ua. 

Співачка, яку називають "іконою стилю", зізналася: не розуміє тих, хто витрачає на речі захмарні гроші.

"Для інтерв'ю я одягаюся ошатно, але взагалі люблю напівспортивний зручний стиль, його завжди можна якось цікаво доповнити – хусткою, наприклад. Ще в мене є така звичка: закохалася в одну річ - і тягаю її, поки не порветься. Почуваюся трошки бабусею в цьому питанні ... Багато магазинів пропонують мені у них одягатися. Але іноді дивлюся на цінники і дивуюся: хто це купує ?! "Ті, кому бракує в житті свята", - відповідають продавці-консультанти. Мені достатньо свята і на сцені", - розповіла Кароль "Теленеделе".

Окрім того, зірка запевнила, що має невибагливий побутовий райдер: без "люксів", охорони чи розкішного авто.

"Чистий, акуратний номер, гаряча вода є, чай і мед - теж. Квіти подарували, почуваюся бажаною і коханою. Що ще потрібно? У мене немає в райдері різних надмірностей, на кшталт "поселення в королівському номері". Навіщо? Це все гординя. А перед Богом усі рівні", - поділилася Тіна.

Нагадаємо, "Голос. Діти", у якому Тіна Кароль, Потап і Наталя Могилевська шукатимуть талановитих вокалістів, стартує на "1+1" уже з 25 січня.   

Читайте також: Творці й ведучі "Голосу. Діти" розповіли, що залишилося за кадром проекту

Больше новостей