Ведуча телеканалу 1+1 Україна Наталія Мосейчук спільно з відзначеними вчителями премії Global Teacher Prize Ukraine завітала до «Школи Супергероїв» в «Охматдиті»

У межах Global Teacher Prize Ukraine ведуча Наталія Мосейчук відвідала "Школу Супергероїв" у "Охмадиті".

Напередодні сьомої церемонії Global Teacher Prize Ukraine ведуча телеканалу 1+1 Україна Наталія Мосейчук спільно з відзначеними вчителями  премії завітала до «Школи Супергероїв» в «Охматдиті». Зустріч відбулась з метою обміну досвідом між освітянами та вчителями, які навчають дітей при лікарнях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: #ВчителіВажливі: відбулась сьома церемонія Global Teacher Prize Ukraine за підтримки групи 1+1 media

Окрім телеведучої, незмінної кураторки національної премії та  голови піклувальної ради державної установи  «Школа супергероїв» Наталії Мосейчук, до заходу також доєдналися: заступниця Міністра освіти і науки України, засновниця «Школа Супергероїв» Євгенія Смірнова; в.о. директора «Школи Супергероїв» Наталія Олійник; голова  ГС «Освіторія» та засновниця національної премії Global Teacher Prize Ukraine Зоя Литвин. 

Спершу відзначені премією вчителі, серед яких Лариса Фесенко, Петро Сітек, Вікторія Душина, Максим Гвоздецький, познайомились з діяльністю школи та викладацьким складом, який працює з маленькими суперегероями. Згодом розділилися та парами проводили уроки для пацієнтів. 

«Учительська спільнота — це історія про підтримку цілодобову; обмін досвідом, від якого народжуються  нові методи  й формули; співпрацю, від якої з’являються на Ютубі нові відеоуроки з лабораторних робіт; це про дружбу — справжню, вічну. Тому зустріч вчителів-фіналістів  премії  GLOBAL TEACHER PRIZE UKRAINE із супервчителями «Школи Супергероїв» — це ще одна потрібна історія про визнання вчителів серед освітян не лише задля учнів , а й всього суспільства у світі, особливо, в умовах війни проти України», — зазначила Наталія Олійник, виконуюча обов’язки директора державної установи «Школи супергероїв». 

Нагадаємо, що 7 жовтня в ефірі загальнонаціонального марафону «Єдині новини» та на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ відбулась трансляція премії Global Teacher Prize Ukraine. Цьогоріч замість одного переможця – обрали 5 відзначених вчителів, що своїм прикладом та історіями уособлюють дошкілля, незламність, нове покоління, новаторство, вибір серцем – викладання у шпиталях , дякуючи всім освітянам, які, попри війну, окупацію та тортури, продовжують оберігати українську освіту, навчати дітей у бомбосховищах і турбуватися про найменших українців у дитячих садочках. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Global Teacher Prize Ukraine вдруге відзначить вчителів воєнного часу та подарує 4 млн грн на освітні мрії

П’яту фіналістку, Катерину Якушевську з Миколаєва, своєю персональною номінацією «Вибір серцем» відзначила Наталія Мосейчук. Традиційно, група 1+1 media стала генеральним медіапартнером події. А сам захід провели Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв, ведучі ранкового проєкту «Сніданок з 1+1» на телеканалах 1+1 Україна та ТЕТ. 

Детальніше про подію, а також зустріч освітян за цим посиланням

Больше новостей