Ведуча телеканалу 1+1 Україна Наталія Мосейчук спільно з відзначеними вчителями премії Global Teacher Prize Ukraine завітала до «Школи Супергероїв» в «Охматдиті»

Наталія Мосейчук завітала до Школи Супергероїв у Охматдиті

У межах Global Teacher Prize Ukraine ведуча Наталія Мосейчук відвідала "Школу Супергероїв" у "Охмадиті".

Поділитися:

Напередодні сьомої церемонії Global Teacher Prize Ukraine ведуча телеканалу 1+1 Україна Наталія Мосейчук спільно з відзначеними вчителями  премії завітала до «Школи Супергероїв» в «Охматдиті». Зустріч відбулась з метою обміну досвідом між освітянами та вчителями, які навчають дітей при лікарнях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: #ВчителіВажливі: відбулась сьома церемонія Global Teacher Prize Ukraine за підтримки групи 1+1 media

школа супергероїв

школа супергероїв

Окрім телеведучої, незмінної кураторки національної премії та  голови піклувальної ради державної установи  «Школа супергероїв» Наталії Мосейчук, до заходу також доєдналися: заступниця Міністра освіти і науки України, засновниця «Школа Супергероїв» Євгенія Смірнова; в.о. директора «Школи Супергероїв» Наталія Олійник; голова  ГС «Освіторія» та засновниця національної премії Global Teacher Prize Ukraine Зоя Литвин. 

школа супергероїв

школа супергероїв

Спершу відзначені премією вчителі, серед яких Лариса Фесенко, Петро Сітек, Вікторія Душина, Максим Гвоздецький, познайомились з діяльністю школи та викладацьким складом, який працює з маленькими суперегероями. Згодом розділилися та парами проводили уроки для пацієнтів. 

«Учительська спільнота — це історія про підтримку цілодобову; обмін досвідом, від якого народжуються  нові методи  й формули; співпрацю, від якої з’являються на Ютубі нові відеоуроки з лабораторних робіт; це про дружбу — справжню, вічну. Тому зустріч вчителів-фіналістів  премії  GLOBAL TEACHER PRIZE UKRAINE із супервчителями «Школи Супергероїв» — це ще одна потрібна історія про визнання вчителів серед освітян не лише задля учнів , а й всього суспільства у світі, особливо, в умовах війни проти України», — зазначила Наталія Олійник, виконуюча обов’язки директора державної установи «Школи супергероїв». 

школа супергероїв

школа супергероїв

Нагадаємо, що 7 жовтня в ефірі загальнонаціонального марафону «Єдині новини» та на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ відбулась трансляція премії Global Teacher Prize Ukraine. Цьогоріч замість одного переможця – обрали 5 відзначених вчителів, що своїм прикладом та історіями уособлюють дошкілля, незламність, нове покоління, новаторство, вибір серцем – викладання у шпиталях , дякуючи всім освітянам, які, попри війну, окупацію та тортури, продовжують оберігати українську освіту, навчати дітей у бомбосховищах і турбуватися про найменших українців у дитячих садочках. 

школа супергероїв

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Global Teacher Prize Ukraine вдруге відзначить вчителів воєнного часу та подарує 4 млн грн на освітні мрії

П’яту фіналістку, Катерину Якушевську з Миколаєва, своєю персональною номінацією «Вибір серцем» відзначила Наталія Мосейчук. Традиційно, група 1+1 media стала генеральним медіапартнером події. А сам захід провели Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв, ведучі ранкового проєкту «Сніданок з 1+1» на телеканалах 1+1 Україна та ТЕТ. 

Детальніше про подію, а також зустріч освітян за цим посиланням

Новини по темі