Наталія Мосейчук показала, як пройшло відкриття "Школи Супергероїв" у Боярці

Наталія Мосейчук показала відкриття Школи Супергероїв у Боярці
instagram/moseichuk.official

У Боярці відкрився новий освітній центр "Школи Супергероїв".

Поділитися:

У місті Боярка Київської області відкрився освітній осередок державної установи "Школа Супергероїв". Радісну новину повідомила кураторка та голова піклувальної ради проєкту, ведуча 1+1 Україна Наталія Мосейчук в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У київському Інституті раку офіційно відкрили "Школу Супергероїв"  

"Знаєте, коли розумієш, що займаєшся хорошою справою? Коли шестирічний малюк о пів на десяту, за пів години до відкриття, чатує на "Школу Супергероїв". Сьогодні нові класи відкрили у Боярці. Тепер малечі хворіти — не страшно. З ними класні, веселі, розуміючі вчителі. Вони і навчать, і розпалять", — прокоментувала відкриття Наталія Мосейчук.

Наталія Мосейчук на відкритті Школи Супергероїв у Боярці

"Школа Супергероїв" — це мережа освітніх центрів у лікарнях, де суперучителі завжди готові ділитися знаннями з дітлахами. У заході щодо відкриття нового освітнього центру в Боярці взяли участь ведуча 1+1 Україна, інтерв’юерка, кураторка, голова піклувальної ради проєкту «Право на освіту» й «Школа Супергероїв» Наталія Мосейчук, міністр освіти і науки Оксен Лісовий та заступниця міністра освіти і науки України й засновниця "Школи Супергероїв" Євгенія Смірнова. Зараз в Україні працює 11 освітніх центрів ДУ «Школа Супергероїв», що забезпечують право на освіту дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні в різних куточках країни.

Наталія Мосейчук показала відкриття Школи Супергероїв у Боярці

Школа Супергероїв у Боярці

Фото: instagram/moseichuk.official

Новини по темі