Зірки 1+1 названі претендентами на звання найкрасивіших людей України

Журнал Viva! відкрив голосування за зірок, які цього року номіновані на престижну відзнаку "Viva! Найкрасивіші".

Журнал Viva! відкрив голосування за зірок, які номіновані на престижну відзнаку "Viva! Найкрасивіші-2013". Серед найвідоміших людей України у списку претендентів є велика кількість зірок каналу 1+1.

Так у чоловічій номінації названі "ранні пташки" Анатолій Анатоліч і Руслан Сенічкін, тренер екстремального шоу "Вишка" Ілля Кваша, режисер і креативний продюсер "Голосу країни. Перезавантаження" Олег Боднарчук, ведучий "Битви хорів" Юрій Горбунов та тріо кварталівців Володимир Зеленський, Євген Кошовий і Степан Казанін.

Усього у чоловічій номінації заявлені 56 зірок - найвідоміші музиканти, спортсмени, телеведучі тощо.

У жіночому шорт-листі претенденток майже стільки ж - 54. Канал 1+1 представляють ведуча "Світського життя" Катя Осадча, ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька, ведуча "Голосу країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут та переможниця 3-го сезону "Голосу країни" співачка Анна Ходоровська.

Підтримайте улюбленців! Проголосувати за найкрасивіших зірок можна на сайті sk.viva.ua.

Ідея і місія номінації "Viva! Найкрасивіші" - вибір всебічно красивої Людини, яка поєднує красу зовнішню і внутрішню, красу людських вчинків і досягнень.

Серед тих, хто проголосує за зіркових номінантів, будуть розіграні 42 запрошення на урочисту церемонію вручення премії "Viva! Найкрасивіші-2013".

Больше новостей