Експерти «Поверніть мені красу» рятуватимуть наречену

У новому випуску проекту «Поверніть мені красу» на каналі 1+1 «команда порятунку» спробує допомогти жертві автокатастрофи нарешті одягти весільну сукню.

Сьогодні, 21 вересня, о 22:00 глядачі телеканалу 1+1 стануть свідками надзвичайно складного завдання. У новому випуску програми «Поверніть мені красу» експерти спробують врятувати долю та жіноче щастя героїні, що стала жертвою автокатастрофи.

Анна Нудько давно мріє про казкове весілля, але одягти білу сукню вона до сих пір не наважилася. Дівчина хоче позбутися жахливих наслідків автокатастрофи, перш ніж йти під вінець.

З 16 років дівчина жила в Донецьку, де вчилася на перукаря. Там вона зустріла своє кохання – Дениса, з яким хотіла пов'язати своє життя. Але зіграти весілля закоханим завадила жахлива трагедія.

Таксі, в якому одного разу вони їхали разом із друзями, перевищило швидкість, і машина перекинулася. В аварії постраждала лише Аня – їй повністю розтрощило обличчя. Кілька днів лікарі взагалі не давали гарантії, що дівчина буде жити. Денис весь час був поруч, він мав непогану роботу і намагався зібрати гроші на її подальше лікування та реабілітацію.

У хірурга, який відновлював обличчя Ані, був план реконструктивних операцій. Однак всі надії перекреслила війна. Пара була змушена покинути Донецьк і переїхала до Борисполя. Аня сподівається, що «команда порятунку» допоможе їй позбутися наслідків жахливого випадку, і вона нарешті стане красивою нареченою.

Чи вдасться «команді порятунку» допомогти Анні Нудько, дивіться сьогодні о 22:00 у проекті «Поверніть мені красу» на каналі «1+1».

Нагадаємо, в проекті «Поверніть мені красу» пластичні хірурги Дмитро Слоссер і Ростислав Валіхновський, психолог Олена Любченко і дизайнер Андре Тан виправляють зовнішні вади героїнь і роблять все можливе, щоб допомогти їм навчитися любити себе.

Больше новостей