Український гурт презентував саундтрек до серіалу Школа

Музиканти презентували нову пісню та кліп до українського серіалу

Український гурт «Антитіла» представив новий кліп та пісню під назвою «TDME», що стала саундтреком до серіалу Школа. Учасники гурту Тарас Тополя та Сергій Вусик зізналися, що хотіли розповісти у своїй пісні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приховує школа: 1+1 покаже серіал про невигадане життя українських підлітків

Музиканти раді, що їх пісня стала саундтреком до нового українського серіалу. Напередодні прем'єри хлопці пригадали, якими були у шкільні роки. Тарас Тополя зізнався, що колись пропустив перший дзвінок і відправився гуляти із друзями. Співак також розповів, що був дуже активним учнем і любив брати участь у різних концертах та конкурсах. 

В основі нової пісні «Антитіла» лежить героїчна історія радянського океанографа Станіслава Курилова. Він не міг виїхати за межі Радянського Союзу, проте дуже цього хотів. Чоловік влаштував втечу і потрапив на туристичний лайнер. Станіслав плив протягом трьох днів, майже не пив та не їв. Врешті-решт чоловік доплив до Філліпінських островів. Гурт «Антитіла» вирішив екранізувати історію океанографа у новому кліпі. Музиканти також розповіли, що знімали кліп на багатьох локаціях протягом чотирьох днів. 

Ця історія надихнула нас, адже у ній є все - мрія та жага, щоб її досягти. Україна теж намагається вирватись із радянських фантомів. Ми самі посеред відкритого океану, проте не зупиняємось і йдемо вперед. 

Нагадуємо, що прем’єра стрічки запланована на 2018 рік на телеканалі 1+1. У центрі серіалу - пара молодих викладачів, які випадково потрапили на роботу до однієї з українських шкіл. Успішна бізнес-леді Катя пішла працювати до школи вчителькою економіки заради того, щоб налагодити стосунки із донькою. У навчальному закладі вона зустрічається із новим викладачем англійської Алексом, і це знайомство змінює життя молодих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 корисних порад, як заохотити дітей ходити до школи

Больше новостей