Український гурт презентував саундтрек до серіалу Школа

Школа

Музиканти презентували нову пісню та кліп до українського серіалу

Поделиться:

Український гурт «Антитіла» представив новий кліп та пісню під назвою «TDME», що стала саундтреком до серіалу Школа. Учасники гурту Тарас Тополя та Сергій Вусик зізналися, що хотіли розповісти у своїй пісні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приховує школа: 1+1 покаже серіал про невигадане життя українських підлітків

Музиканти раді, що їх пісня стала саундтреком до нового українського серіалу. Напередодні прем'єри хлопці пригадали, якими були у шкільні роки. Тарас Тополя зізнався, що колись пропустив перший дзвінок і відправився гуляти із друзями. Співак також розповів, що був дуже активним учнем і любив брати участь у різних концертах та конкурсах. 

В основі нової пісні «Антитіла» лежить героїчна історія радянського океанографа Станіслава Курилова. Він не міг виїхати за межі Радянського Союзу, проте дуже цього хотів. Чоловік влаштував втечу і потрапив на туристичний лайнер. Станіслав плив протягом трьох днів, майже не пив та не їв. Врешті-решт чоловік доплив до Філліпінських островів. Гурт «Антитіла» вирішив екранізувати історію океанографа у новому кліпі. Музиканти також розповіли, що знімали кліп на багатьох локаціях протягом чотирьох днів. 

Ця історія надихнула нас, адже у ній є все - мрія та жага, щоб її досягти. Україна теж намагається вирватись із радянських фантомів. Ми самі посеред відкритого океану, проте не зупиняємось і йдемо вперед. 

Нагадуємо, що прем’єра стрічки запланована на 2018 рік на телеканалі 1+1. У центрі серіалу - пара молодих викладачів, які випадково потрапили на роботу до однієї з українських шкіл. Успішна бізнес-леді Катя пішла працювати до школи вчителькою економіки заради того, щоб налагодити стосунки із донькою. У навчальному закладі вона зустрічається із новим викладачем англійської Алексом, і це знайомство змінює життя молодих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 корисних порад, як заохотити дітей ходити до школи

Новости по теме