Лінивий м’ясний пиріг — це страва, яка під силу всім. Головне, що вона насичена великою кількістю м’яса та сиру, а тісто замінюється на вже готовий лаваш. Ведуча Валентина Хамайко показала, як готує дану страву в "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу “1+1 Україна”.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такого ви ще не куштували: солоний "Наполеон" з тунцем від Єгора Гордєєва
Інгредієнти:
1. Збити яйця з молоком і додати спеції.
2. Відміряти лаваш по розміру пательні і відрізати необхідний шматок.
3. Змочити лаваш у яєчній суміші.
4. Розігріти пательну і зменшити вогонь до слабого.
5. Викласти на змащену олією пательню 1 шар лаваша.
6. Зверху викласти коров’ячий сир і посипати тертим сулугуні.
7. Покласти другий шар лаваша і змастити бургерним соусом.
8. Викласти шинку і знов посипати тертим сулугуні.
9. Накрити це ще одним шаром лаваша з сулугуні.
10. Викласти останній шматок лаваша і за бажанням відправити страву на декілька хвилин в духову піч.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оригінальний "королівський" дерун: простий рецепт Валентини Хамайко
Більше смачних рецептів читайте на сайті 1+1.