У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін розповів, як приготувати бананові капкейки із вершковим кремом. Ведучий 1+1 гарантує, що банан у поєднанні з ягодами подарує особливе задоволення любителям ласощів.
ІНГРЕДІЄНТИ
Банани – 2 шт.
Цукор – 100 г.
Яйце – 2 шт.
Мед – 1 ст.л.
Молоко – 100 мл.
Смородина – 50 г.
Розпушувач – 1 ч.л.
Вершкове масло – 110 г.
Цільнозернове борошно – 300 г.
1. Подрібнити банани на невеликі шматочки. Зробити пюре.
2. Збити масло, яйця, молоко і цукор.
Дуже важливо, щоб масло було кімнатної температури, – каже Руслан Сенічкін.
3. Додати в суміш борошно, розпушувач, мед і бананове пюре. Збити.
4. У формочки для запікання додати смородину. Зверху на них викласти тісто.
5. Запікати при температурі 170 градусів 20 хв.
Сир – 350 г.
Вершкове масло – 100 г.
Цукрова пудра – 120 г.
Полуниця – 50 г.
ПРИГОТУВАННЯ НАЧИНКИ
1. Збити всі інгредієнти в блендері.
2. Вирізати серцевинку в кейках.
3. Помістити в серцевинку вершковий крем.
Нагадаємо, що нещодавно ведуча 1+1 Валентина Хамайко розповіла, як приготувати смачне вівсяне печиво з горіхами.