Рецепт від Руслана Сенічкіна: Малиновий тарт

Ведучий 1+1 розповів, як приготувати ягідний пиріг без замішування тіста та запікання.

Французькі десерти славляться своїм неповторним смаком і простотою. Тарт – це один із найпопулярніших видів пирогів, які повинна вміти готувати хороша господиня.

У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін розповів, як приготувати відкритий пиріг з малиною без випікання та замішування тіста. Простіше не буває.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПОЛУНИЧНОГО ПИРОГА

Малина – 350 г.

Сметана – 100 г.

Вершковий сир – 150 г.

Вершки – 150 мл.

Желатин – 1 ст.л.

Цукрова пудра – 110 г.

Кукурудзяні пластівці – 120 г.

Кокосова стружка – 30 г.

Білий шоколад – 300 г.

ПРИГОТУВАННЯ ПОЛУНИЧНОГО ПИРОГА

1. Кокосову стружку посмажити на сухій пательні.

2. Розтопити білий шоколад. Додати кокосову стружку та кукурудзяні пластівці.

3. Рівномірно викласти суміш у формочку. Поставити в холодильник на 10 хв.

4. Сир, вершки, сметану та цукрову пудру перемішати. Додати желатин. Знову перемішати.

5. Додати ягоди малини. Перемішати.

6. Перелити малинову суміш на основу для пирога.

7. Прикрасити тарт ягодами.

8. Залишити в холодильнику на 2-3 год.

Нагадаємо, що французи славляться не лише вишуканими десертами, а й смачними сніданками. Приготування страв не вимагає багато часу, але гарантовано подарує максимум задоволення.

Больше новостей