Рецепти Сенічкіна: Хрумке шоколадне печиво

Читайте, як приготувати смачне шоколадне печиво без борошна за порадами ведучого 1+1.

 

У програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився рецептом дуже простого та смачного печива з шоколадом, для приготування якого непотрібне борошно.

Печиво – ідеальний варіант для перекусу. Особливо цей десерт подобається дітям. Пропонуємо вам нашвидкуруч приготувати хрумке печиво з шоколадом, яким можна поласувати усією сім’єю за чашкою чаю чи какао.

Читайте також: Як приготувати какао вдома: Оригінальний рецепт напою.

ШОКОЛАДНЕ ПЕЧИВО: ІНГРЕДІЄНТИ

Какао - 2 ст. л.

Кориця - 1 ч. л.

Білки 3-х яєць

Цукрова пудра - 300 г

Ванільний цукор - 1 ч. л.

Чорний шоколад - 100 г.

Читайте також: Простий рецепт шоколадного чізкейку від Руслана Сенічкіна.

ШОКОЛАДНЕ ПЕЧИВО: ПРИГОТУВАННЯ

  1. В окремій мисці змішати усі сухі інгредієнти: какао, корицю, цукор та цукрову пудру.

Якщо вам не подобається кориця, використайте замість неї ваніль, - радить Руслан Сенічкін.

  1. Чорний шоколад нарізати кубиками і вкинути до суміші з цукром та какао. Усе ретельно перемішати.

Для підсилення смаку додайте дрібку солі, - каже кулінар.

  1. Білки вилити у шоколадну масу та перемішати вінчиком до однорідної консистенції.
  2. На деко вистелити пергамент та порційно викласти ложкою готове тісто.
  3. Поставити запікатися в духовку при температурі 180 градусів впродовж 15-20 хвилин.

Дуже важливо, щоб печиво холонуло у вимкненій печі після приготування. Тоді воно буде хрумким та крихким, - підкреслює телеведучий.

Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін розповів,як приготувати хрумкі палички з беконом.

Больше новостей