Шоколадне печиво без борошна: Рецепти Руслана Сенічкіна
Читайте, як приготувати смачне шоколадне печиво без борошна за порадами ведучого 1+1.
Рецепт лимонного кексу від Валентини ХамайкоУ програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився рецептом дуже простого та смачного печива з шоколадом, для приготування якого непотрібне борошно.
Печиво – ідеальний варіант для перекусу. Особливо цей десерт подобається дітям. Пропонуємо вам нашвидкуруч приготувати хрумке печиво з шоколадом, яким можна поласувати усією сім’єю за чашкою чаю чи какао.
Читайте також: Як приготувати какао вдома: Оригінальний рецепт напою.
ШОКОЛАДНЕ ПЕЧИВО: ІНГРЕДІЄНТИ
Какао - 2 ст. л.
Кориця - 1 ч. л.
Білки 3-х яєць
Цукрова пудра - 300 г
Ванільний цукор - 1 ч. л.
Чорний шоколад - 100 г.
Читайте також: Простий рецепт шоколадного чізкейку від Руслана Сенічкіна.
ШОКОЛАДНЕ ПЕЧИВО: ПРИГОТУВАННЯ
- В окремій мисці змішати усі сухі інгредієнти: какао, корицю, цукор та цукрову пудру.
Якщо вам не подобається кориця, використайте замість неї ваніль, - радить Руслан Сенічкін.
- Чорний шоколад нарізати кубиками і вкинути до суміші з цукром та какао. Усе ретельно перемішати.
Для підсилення смаку додайте дрібку солі, - каже кулінар.
- Білки вилити у шоколадну масу та перемішати вінчиком до однорідної консистенції.
- На деко вистелити пергамент та порційно викласти ложкою готове тісто.
- Поставити запікатися в духовку при температурі 180 градусів впродовж 15-20 хвилин.
Дуже важливо, щоб печиво холонуло у вимкненій печі після приготування. Тоді воно буде хрумким та крихким, - підкреслює телеведучий.
Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін розповів,як приготувати хрумкі палички з беконом.