Великодній рецепт від Сенічкіна: Соковитийм’ясний рулет з грибами

Руслан Сенічкін на Великдень радить готувати м'ясний рулет

Зробіть великодній стіл неперевершеним – приготуйте м’ясний рулет з грибною начинкою за рецептом Руслана Сенічкіна. Народний кулінар, який днями презентував книжку Сніданки в Саду, запевняє: ця страва буде до смаку вашим рідним.

Щоб приготувати соковитий рулет, вам знадобиться:

  1. Свинина 1,5 кг
  2. Гриби 350 г
  3. Часник за смаком
  4. Вершкове масло 20 г
  5. Панірувальні сухарі 3 ст.л.
  6. Яблучний сидр 100 мл.
  7. Спеції за смаком.

Для початку замаринуйте свинину. Для цього додайте до неї 1 столову ложку м’ясної універсальної приправи, у якій містяться сушені овочі, зелень і йодована сіль. Залиште м’ясо на деякий час.

А поки до розігрітої пательні з оливковою олією додайте часник і нарізані гриби. Посоліть та поперчіть за смаком, покладіть вершкового масла, листя чебрецю і смажте упродовж 5 хвилин на середньому вогні.  Щоби сумішне була рідкою, насипте в пательню панірувальних сухарів.

Готову грибну начинку рівномірно викладіть на м’ясо, скрутіть рулет і зав’яжіть ниткою.

Щоб рулет був соковитим, обсмажте його до скоринки на гарячій пательні з усіх боків. Покладіть у формочку, додайте  овочі і залийте все яблучним сидром. Запікайте упродовж 45 хвилин за температури 180 градуісів.

Больше новостей