Великодній рецепт від Сенічкіна: Соковитий м’ясний рулет з грибами
Руслан Сенічкін на Великдень радить готувати м'ясний рулет
Зробіть великодній стіл неперевершеним – приготуйте м’ясний рулет з грибною начинкою за рецептом ведучого Сніданку з 1+1 Руслана Сенічкіна.
Народний кулінар, який днями презентував книжку Сніданки в Саду, запевняє: ця страва буде до смаку вашим рідним.
Для приготування соковитого рулету знадобляться наступні складові:
- Свинина 1,5 кг
- Гриби 350 г
- Часник за смаком
- Вершкове масло 20 г
- Панірувальні сухарі 3 ст.л.
- Яблучний сидр 100 мл.
- Спеції за смаком.
Для початку замаринуйте свинину. Для цього додайте до неї 1 столову ложку м’ясної універсальної приправи, у якій містяться сушені овочі, зелень і йодована сіль. Залиште м’ясо на деякий час.
А поки до розігрітої пательні з оливковою олією додайте часник і нарізані гриби. Посоліть та поперчіть за смаком, покладіть вершкового масла, листя чебрецю і смажте упродовж 5 хвилин на середньому вогні. Щоби сумішне була рідкою, насипте в пательню панірувальних сухарів.
Готову грибну начинку рівномірно викладіть на м’ясо, скрутіть рулет і зав’яжіть ниткою.
Щоб рулет був соковитим, обсмажте його до скоринки на гарячій пательні з усіх боків. Покладіть у формочку, додайте овочі і залийте все яблучним сидром. Запікайте упродовж 45 хвилин за температури 180 градуісів.