Кабачки без перебільшення можна назвати природніми ліками. Вони легко засвоюються, позитивно впливають на стан шкіри та покращують травлення. Ми підготували для вас добірку із 10-ти літніх рецептів із кабачків. Обирайте те, що вам найбільше до вподоби та приємно дивуйте тих, кого любите.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів пісних супів від Руслана Сенічкіна
КАБАЧКОВІ МІНІ-ПИРОГИ
Loading...
Інгредієнти:
кабачок
цукіні
морква
яйця
сіль, перець
борошно
вершки
Приготування:
1. Замісити тісто. Для цього змішати борошно та масло. Перетерти руками. Додати кілька дрібок солі.
2. Розбити яйце і додати холодної води. Замісити тісто.
3. Розкачати тісто завтовшки 0,5 см. Викласти на форму.
4. Випікати тісто у печі при температурі 200 градусів протягом 10 хв.
5. За допомогою слайсів овочів викласти троянди.
6. Випікати страву у печі при температурі 180 градусів протягом 15-20 хв.
ШВИГОВАНІ КАБАЧКИ
Loading...
Запечені кабачки з овочами і тертим сиром – надзвичайно смачний додаток до гарніру. Щоб зробити такий, візьміть молоді кабачки, помідори, моркву, сіль, перець і часник. Що робити далі, знає Руслан Сенічкін.
ХРУСТКІ ПАЛИЧКИ З КАБАЧКІВ
Loading...
Інгредієнти:
кабачки – 2 шт
яйце – 2 шт
сир – 30 г
борошно – 50 г
панірувальні сухарі – 100 г
кукурудзяний крохмаль- 20 г.
Приготування:
1. Нарізати кабачки на палички.
2. В окремій мисці змішати борошно, крохмаль, натертий сир, спеції. Перемішати кабачки у готовій суміші.
3. Перед викладанням на деко змочити кабачки в яйце, потім - у панірувальних сухарях і викласти на деко.
4. Випікати страву при температурі 200 градусів протягом 15 хв.
СУП-ПЮРЕ З КАБАЧКІВ ТА СЕЛЕРИ
Loading...
Для того щоб здивувати рідних чи друзів цією стравою, наріжте соковиті кабачки, картоплю, цибулю, селеру і приготуйте овочевий бульйон. Про наступні дії дізнавайтеся з ролику.
М'ЯСНІ КОТЛЕТИ З КАБАЧКІВ
Loading...
Інгредієнти:
м'ясо – 600 г
кабачок – 1 шт
цибуля – 1 шт
вершкове масло – 1 ст. л.
панірувальні сухарі – 3 ст. л
Зелень та спеції додавайте за смаком.
Приготування:
1. Перемолоти м'ясо. Викласти фарш в окреме місце.
2. Додати цибулю та кабачку. Додати зелені та вершкового масла.
3. Сформувати котлети та смажити.
ОЛАДКИ З КАБАЧКІВ
Loading...
Для цієї простої в приготуванні, але дуже смачної страви вам знадобляться кабачки, зелень, яйця, борошно, соняшникова олія, розпушувач, сіль, перець духмяний і часник. Як оброблювати ці інгредієнти - знає народний кулінар Сенічкін.
ФАРШИРОВАНІ КАБАЧКИ
Loading...
Інгредієнти:
Кабачки
Морква
Помідори
Часник
Тертий сир
Приготування:
1. Нарізані овочі смажити на пательні. Додати сіль та перець та зубчик часнику.
2. Начинити половинки кабачків готовою сумішшю.
3. Перед подачею прикрасити страву тертим сиром.
САЛАТ З КАБАЧКІВ
Loading...
Із-поміж інгредієнтів для ароматного салату кабачки, морква, часник, болгарський перець солодкий, петрушка, кріп, духмяний перець, сіль, кунжут, мед і винний оцет. Як розмаїття кольорів і вітамінів перетворити на смакоту - дивіться у відео.
ЗАПЕЧЕНІ ФАРШИРОВАНІ ОВОЧІ
Loading...
Інгредієнти:
200 г мяса
1 цибуля
1 цукіні
2 перця
1 кабачок
1 баклажан
100 г ізюма
200 г вершкового сиру
спеції за смаком.
Дізнайтеся деталі приготування страви у відео.
ОВОЧЕВА ЗАКУСКА З КАБАЧКІВ
Loading...
Інгредієнти:
Кабачки
Болгарський перець
Помідор
Цибуля
Сіль, перець
Цукор
Часник - 2-3 зубки
Петрушка
Приготування:
1. Смажити кабачок. Згодом додати інші овочі і тушкувати 15-20 хв. Додати сіль. цукор та перець.
2. Наприкінці додати подріблений часник і подавати страву зі свіжою зеленню.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 рецепти шашликів від Руслана Сенічкіна