Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

10 простих та оригінальних рецептів з кабачків

Приготуйте смачні страви за новими рецептами.

Кабачки без перебільшення можна назвати природніми ліками. Вони легко засвоюються, позитивно впливають на стан шкіри та покращують травлення. Ми підготували для вас добірку із 10-ти літніх рецептів із кабачків. Обирайте те, що вам найбільше до вподоби та приємно дивуйте тих, кого любите.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів пісних супів від Руслана Сенічкіна

КАБАЧКОВІ МІНІ-ПИРОГИ

Інгредієнти:

кабачок

цукіні

морква

яйця

сіль, перець

борошно

вершки

Приготування:

1. Замісити тісто. Для цього змішати борошно та масло. Перетерти руками. Додати кілька дрібок солі.

2. Розбити яйце і додати холодної води. Замісити тісто.

3. Розкачати тісто завтовшки 0,5 см. Викласти на форму.

4. Випікати тісто у печі при температурі 200 градусів протягом 10 хв.

5. За допомогою слайсів овочів викласти троянди. 

6. Випікати страву у печі при температурі 180 градусів протягом 15-20 хв. 

ШВИГОВАНІ КАБАЧКИ

Запечені кабачки з овочами і тертим сиром – надзвичайно смачний додаток до гарніру. Щоб зробити такий, візьміть молоді кабачки, помідори, моркву, сіль, перець і часник. Що робити далі, знає Руслан Сенічкін.

ХРУСТКІ ПАЛИЧКИ З КАБАЧКІВ

Інгредієнти: 

кабачки – 2 шт

яйце – 2 шт

сир – 30 г

борошно – 50 г

панірувальні сухарі – 100 г

кукурудзяний крохмаль- 20 г.

Приготування:

1. Нарізати кабачки на палички. 

2. В окремій мисці змішати борошно, крохмаль, натертий сир, спеції. Перемішати кабачки у готовій суміші. 

3. Перед викладанням на деко змочити кабачки в яйце, потім - у панірувальних сухарях і викласти на деко.

4. Випікати страву при температурі 200 градусів протягом 15 хв. 

СУП-ПЮРЕ З КАБАЧКІВ ТА СЕЛЕРИ

Для того щоб здивувати рідних чи друзів цією стравою, наріжте соковиті кабачки, картоплю, цибулю, селеру і приготуйте овочевий бульйон. Про наступні дії дізнавайтеся з ролику.

М'ЯСНІ КОТЛЕТИ З КАБАЧКІВ

Інгредієнти:

м'ясо – 600 г

кабачок – 1 шт

цибуля – 1 шт

вершкове масло – 1 ст. л.

панірувальні сухарі – 3 ст. л

Зелень та спеції додавайте за смаком.

Приготування:

1. Перемолоти м'ясо. Викласти фарш в окреме місце. 

2. Додати цибулю та кабачку. Додати зелені та вершкового масла.

3. Сформувати котлети та смажити. 

ОЛАДКИ З КАБАЧКІВ

Для цієї простої в приготуванні, але дуже смачної страви вам знадобляться кабачки, зелень, яйця, борошно, соняшникова олія, розпушувач, сіль, перець духмяний і часник. Як оброблювати ці інгредієнти - знає народний кулінар Сенічкін.

ФАРШИРОВАНІ КАБАЧКИ

Інгредієнти:

Кабачки

Морква

Помідори

Часник

Тертий сир

Приготування:

1. Нарізані овочі смажити на пательні. Додати сіль та перець та зубчик часнику. 

2. Начинити половинки кабачків готовою сумішшю. 

3. Перед подачею прикрасити страву тертим сиром. 

САЛАТ З КАБАЧКІВ

Із-поміж інгредієнтів для ароматного салату кабачки, морква, часник, болгарський перець солодкий, петрушка, кріп, духмяний перець, сіль, кунжут, мед і винний оцет. Як розмаїття кольорів і вітамінів перетворити на смакоту - дивіться у відео.

ЗАПЕЧЕНІ ФАРШИРОВАНІ ОВОЧІ

Інгредієнти:

200 г мяса

1 цибуля

1 цукіні

2 перця

1 кабачок

1 баклажан

100 г ізюма

200 г вершкового сиру

спеції за смаком.

Дізнайтеся деталі приготування страви у відео. 

ОВОЧЕВА ЗАКУСКА З КАБАЧКІВ

Інгредієнти:

Кабачки

Болгарський перець

Помідор

Цибуля

Сіль, перець

Цукор

Часник - 2-3 зубки

Петрушка

Приготування:

1. Смажити кабачок. Згодом додати інші овочі і тушкувати 15-20 хв. Додати сіль. цукор та перець. 

2. Наприкінці додати подріблений часник і подавати страву зі свіжою зеленню. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 рецепти шашликів від Руслана Сенічкіна

Більше новин