"Світське життя": Маша Єфросиніна зізналася, як війна позначалася на її вагітності

Маша Эфросиніна дала відверте інтерв'ю Каті Осадчій

Відома українська телеведуча Марія Єфросиніна нещодавно вдруге стала мамою. Уперше після пологів зірка дала інтерв'ю "Світському життю", у якому розповіла таємницю своєї стрункості і зізналася, як трагічні події в країні позначалися на її вагітності.  

- Машо, вітаю тебе з народженням другої дитини. Що допомагало тобі повертатися у форму?

- Я з форми не виходила. У мене виріс живіт, потім я народила свого 5-кілограмового малюка і одразу повернулася у форму. Мені навіть здається, що я трохи втратила ваги.

- Насправді від тієї Маші, яку пам'ятають 10 років тому, не залишилося нічого. Ти наполовину стрункіша і зовсім інша.

- Це правда, але я над цим багато працювала.

- Яка різниця між твоєю вагою 10 років тому і зараз?

- Топова вага у мене була 85 кг. Зараз я важу 62.

- Зараз більшість жінок перед телеекранами починають заздрити.

- Я думаю, що заздрити можна тільки дивам, коли раз - і щось сталося. Я перші тренування почала після пологів. У мене булла операція, було складно відновити себе, але так, потихеньку,  розправила спину і пішла працювати.

- Те, що народився маленький син Олександр, тобі не заважає виходити в світ.

- Я відвідую ті заходи, які культурно розвивають. Весь інший час я з дітьми. В нас зараз канікули. Сьогодні вранці я годувала, потім ми пішли на мультик, потім в аптеку, потім знову їсти, і так далі. Потім я заїхала за вбранням на вечір, потім приїхала сюди. Потім вгадай що ми будемо робити? Знову годувати.

- Твоя вагітність припала на найважчий період в історії України, це була і анексія Криму,  власне, твоєї батьківщини. Потім війна. Як берегла тебе твоя родина? Адже жінки при надії дуже гостро відчувають, що відбувається і це може зашкодити здоров'ю малюка.

- 20 лютого, коли був снайперський обстріл, ми встигли вивезти Нану до мами, а я почала швидко збирати речі. На який час ми залишимо квартиру - ми не розуміли, я була на третьому місяці вагітності, це найнебезпечніший час. Відчула, як в мене живіт твердіє і я себе просто вмовляла: "Розслабся, немає нічого важливішого - просто розслабся!" І тут Тимур каже: "Від вікон відійди!" Ох! Я не можу про це спокійно згадувати, я весь час повторювала: "І під час другої світової війни діти народжувалися". 200 разів на день це собі говорила. Щодо Криму - я ходила всюди, куди запрошували, щоб висловитися. Писала, знімала соціальні ролики. Мені здається все, що я могла як жінка зі своєю енергією - я зробила. А потім я була на постійному зв'язку зі своїми  родичами, які сприйняли цю ситуацію, як належне. І я зрозуміла, що кожен переживає це по-своєму.

Больше новостей