1+1 заявив про другий сезон оновлених Танців з зірками

На повернення легендарного танцювального шоу вже чекають мільйони українців.

У неділю  телеканалі 1+1 відбувся грандіозний фінал легендарних оновлених Танців з зірками, в рамках якого за результатами голосування, яке тривало впродовж всього тижня та недільного ефіру, почесне звання найкращої танцювальної пари країни отримали Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко. Фінал проекту пройшов із найвищими показниками за сезон, а фіналісти отримали перемогу з відривом у 20% глядацьких голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв заворожив публіку кримськотатарським танцем під хіт Джамали

На презентації проекту Голосу. Діти-4, який цього тижня приймає недільну естафету найкращих шоу 1+1, продюсер проекту Володимир Заводюк повідомив, що повернення пристрасті на паркет відбудеться зовсім скоро. 

«На новий сезон Танців з зірками  глядачі можуть чекати вже наступного року. Ми готуємо неймовірно цікавий кастинг. Для мене дуже важливо, щоб танцюристи ставали зірками не менше, ніж їх партнери. І самі створювали  танцювальні тренди і напрями», - зазначив Володимир Завадюк. 

Танці з зірками стали найкращою програмою осіннього сезону на українському ТБ. Фінальний епізод пройшов із рекордною часткою за сезон проекту – 21,9% за аудиторією 18-54 (Україна).

Зазначимо, що за час проекту відео виступів зіркових пар також набирали рекордну кількість переглядів на Youtube. Так, найпопулярнішим виступом серед Інтернет користувачів став хіп-хоп Наді Дорофєєвої та Євгена Кота, який за два місяці переглянуло майже 2 мільйона глядачів.

Нагадаємо, що вже цієї неділі, 5 листопада, о 21.00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра четвертого сезону Голосу. Діти, у якому після фіналу Танців з зірками продовжиться протистояння Наталі Могилевської та Наді Дорофєєвої вже у якості зіркових тренерів вокального проекту. Компанію співачкам у тренерських кріслах складуть учасник гурту «Время и Стекло» Позитивом та MONATIK. Ведучими Голосу. Діти-4 стали Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найкращих виступів випускників Голосу країни на паркеті Танців з зірками

Больше новостей