Могилевська про перемогу: «Я прийшла у Танці з зірками, щоб довести – усе неможливе можливо»

Танці з зірками

Співачка розповіла, чому не наважувалася повернутися в шоу.

Поділитися:

Учора, 29 жовтня, у фіналі оновлених Танців з зірками звання легендарної пари отримали Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поза паркетом Танців з зірками: Як створювалися найвидовищні номери

«Я прийшла в цей проект, щоб довести, що все неможливе можливо. Ні криза, ні труднощі, ні вік, ні вага не завадять вам реалізувати свою мрію. Віра в себе – це те саме, що й віра в Господа. Силою духу можна позбавитися хвороб; підвестися та йти, коли весь світ сказав, що не можна; народжувати дітей, коли це неможливо. Віра в себе дана кожному з нас! Я хочу стати на коліна перед найпрекраснішим партнером у моєму житті. Ігорю, тільки з тобою я могла це все пройти. Дякую!» – сказала переможниця проекту.

Також співачка звернулася до своїх прихильників, опублікувавши в Instagram радісні світлини та слова вдячності.

Дякую тобі, Господи! Дякую вам, глядачі! Дякую тобі, Музика й Танець! Усіх люблю ша-ле-но! – написала Наталія Могилевська.

 

Це одна з найважливіших перемог у житті співачки, адже 10 років тому в парі з Владом Ямою вона посіла друге місце у Танцях з зірками. Повернення в оновлене шоу їй далося нелегко: Наталії довелося схуднути на 25 кг та боротися з упередженими думками щодо її участі в проекті. Більше про це вона розповіла в інтерв’ю 1plus1.ua.

Наталю, що відчували, повернувшись у Танці з зірками через 10 років?

Я боялася, що танцюватиму гірше, ніж 10 років тому. Думала, скажуть, що минув час, вона важкувата й таке інше. Питання було не в перемозі, а в тому, що мені просто хочеться гарно танцювати.

Танець – це неймовірна краса та пластика, мені хотілося бути в ньому органічною. Було дуже страшно не відповідати одній із найбільших мрій у моєму житті.

Як вважаєте, Владу Ямі вдавалося бути об’єктивним суддею?

Ще вчора ми з ним стояли, обійнявшись, та чекали оцінок журі. Розумію, що якби була на його місці, то також хвилювалася б, чи зможе нова партнерка його підтримати. Думаю, він був у складній ситуації.

Ви думали піти з шоу-бізнесу. Чому вирішили залишитися?

Мої артисти, в яких я вклала багато душі, батьківського, турботливого ставлення, обрали інший шлях – не сцену. Я була за них рада й водночас мені було складно як педагогу, продюсеру.

Я розлучилася зі своїм чоловіком, якого дуже любила. Він не зміг прийняти одну з найбільших моїх цінностей – любов до сцени, до глядача.

Коли в країні почалася війна, світ для мене розколовся. Єдиною людиною, яка була для мене стимулом, опорою та силою, була мама. І мама захворіла – її не стало. Було відчуття, ніби все моє життя зачинилося.

Тоді я майже п’ять років займалася самопізнанням, а рік взагалі жила в тиші, де нікого не було. Потім повернулася, адже зрозуміла, що сцена – моє головне призначення. Навіть коли в мене була повна депресія, концерти проходили чудово. Я повірила, що знайдеться чоловік, який розділить мої цінності, знайдуться артисти, які захочуть жити сценою, отримати мій педагогічний та продюсерський талант. Я зрозуміла, що можу повернутися в танці, адже це найкрасивіше, що створила у своєму житті.

Танці – це мрія, яку я дуже люблю, ще з дитинства. Мені ж у дитинстві не дали танцювати. Сказали: «Ти не зможеш, ти не талановита». А я мріяла й думала, що зможу. І виявилося, що я можу.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 виступів Наталії Могилевської на Танцях з зірками, які кортить переглянути

Новини по темі