1+1 заявив про другий сезон оновлених Танців з зірками

Танці з зірками
Танці з зірками - новий сезон 2018
1plus1.ua

На повернення легендарного танцювального шоу вже чекають мільйони українців.

Поділитися:

У неділю  телеканалі 1+1 відбувся грандіозний фінал легендарних оновлених Танців з зірками, в рамках якого за результатами голосування, яке тривало впродовж всього тижня та недільного ефіру, почесне звання найкращої танцювальної пари країни отримали Наталія Могилевська та Ігор КузьменкоМогилевська про перемогу: «Я прийшла у Танці з зірками, щоб довести – усе неможливе можливо». Фінал проекту пройшов із найвищими показниками за сезон, а фіналісти отримали перемогу з відривом у 20% глядацьких голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв заворожив публіку кримськотатарським танцем під хіт Джамали

На презентації проекту Голосу. Діти-4, який цього тижня приймає недільну естафету найкращих шоу 1+1, продюсер проекту Володимир Заводюк повідомив, що повернення пристрасті на паркет відбудеться зовсім скоро. 

«На новий сезон Танців з зірками  глядачі можуть чекати вже наступного року. Ми готуємо неймовірно цікавий кастинг. Для мене дуже важливо, щоб танцюристи ставали зірками не менше, ніж їх партнери. І самі створювали  танцювальні тренди і напрями», - зазначив Володимир Завадюк. 

Танці з зірками стали найкращою програмою осіннього сезону на українському ТБ. Фінальний епізод пройшов із рекордною часткою за сезон проекту – 21,9% за аудиторією 18-54 (Україна).

Зазначимо, що за час проекту відео виступів зіркових пар також набирали рекордну кількість переглядів на Youtube. Так, найпопулярнішим виступом серед Інтернет користувачів став хіп-хоп Наді Дорофєєвої та Євгена Кота, який за два місяці переглянуло майже 2 мільйона глядачів.

Нагадаємо, що вже цієї неділі, 5 листопада, о 21.00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра четвертого сезону Голосу. Діти, у якому після фіналу Танців з зірками продовжиться протистояння Наталі Могилевської та Наді Дорофєєвої вже у якості зіркових тренерів вокального проекту. Компанію співачкам у тренерських кріслах складуть учасник гурту «Время и Стекло» Позитивом та MONATIK. Ведучими Голосу. Діти-4 стали Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найкращих виступів випускників Голосу країни на паркеті Танців з зірками

Новини по темі