Алла Мазур підтримає українських дизайнерів і вийде в ефір «ТСН. Тиждень» у вишитій дизайнерській сукні

Сукня має стриманий архітектурний силует, який перетинає витончена ручна вишивка гладдю.

У суботу 4 лютого розпочався новий тиждень моди Ukrainian Fashion Week. UFW, як авторитетна потужна інституція, розвиває вітчизняну індустрію моди та відкриває імена молодих митців вже впродовж 20 років і на своїх майданчиках зустрічає зірок моди та гостей з інших країн світу.

Чарівна телеведуча 1+1 Алла Мазур, яку люблять мільйони українців, і яка розповідає щотижня такі важливі хвилюючі новини про країну, надихнула українських дизайнерів Олесю Кононову та Настю Рябоконь з відомого дуету Lake на створення особливої сукні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур встановила новий рекорд професійних нагород

Саме в цьому образі Алла вийде в ефір «ТСН. Тиждень» у неділю 5 лютого о 19:30. Сукня має стриманий архітектурний силует, який перетинає витончена ручна вишивка гладдю – саме так колись вишивали рушники на Полтавщині.

Візерунок майстри знайшли на старовинній японській гравюрі та зробили авторську інтерпретацію. Це витончене плетіння весняних квітів та листя. Автори в цьому образі хочуть передати нам відчуття весни та надії. На фото – фінальна примірка та обговорення у майстерні.

Зауважимо, що попри всі складнощі та проблеми, українські митці працюють, створюють нові колекції, залишаються жити в Україні, дають нові робочі місця, надихають нове покоління обирати цю професію, і наша мода присутня на світових подіумах та майданчиках. 

Докладніше про ідею дизайнерів Lake та реалії сучасної індустрії української моди дивіться у сюжеті Галини Сергєєвої у ТСН. Тиждень на 1+1.

Нагадаємо, що нещодавно Алла Мазур стала покровителькою важкохворого хлопчика.

Больше новостей