Кореспондентка ТСН Юлія Кирієнко отримала травму під час ворожого обстрілу

Юлія Кирієнко отримала контузію внаслідок удару російських військ.

Кореспондентка ТСН Юлія Кирієнко отримала травми внаслідок ворожого обстрілу. Про це повідомила сама Юлія на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам не пощастило із сусідом дуже давно, але жодного разу росіянам не вдалося нас знищити" — журналістка ТСН Юлія Кирієнко (ЕКСКЛЮЗИВ)

"Ну привіт перше бойове травмування. руський танк чи то гаубиця зробила мені контузію. Тепер і я пацієнтка стабпункту. P.S. дали кисню. вже веселіше", - написала Юлія. 

Юлія Кирієнко — військовий кореспондент, на лінії фронту працює з 2014-го., звідки висвітлює події на передовій у гарячих точках. Чоловік Юлії захищає Україну в лавах ЗСУ з перших днів війни. У березні 2022 року його нагородили медаллю "За мужність". Саме він розбив голову колони ворожих танків, яка йшла на Бровари на початку повномасштабного вторгнення. У цій колоні загинув російський полковник Захаров.

У тому ж березні 2022 року знімальна група з Юлією Кирієнко потрапила під ворожий обстріл на півночі Київщини. Тоді їм завдяки блискавичній реакції та сміливості водія знімальної групи ТСН Станіслава Керанчука вдалося вирватися з облоги.

Бажаємо якнайшвидшого одужання!

Больше новостей