Кореспондентка ТСН Юлія Кирієнко отримала травму під час ворожого обстрілу

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Кореспондентка ТСН Юлія Кирієнко отримала травму під час ворожого обстрілу
Facebook.com/Юлія Кирієнко

Юлія Кирієнко отримала контузію внаслідок удару російських військ.

Поделиться:

Кореспондентка ТСН Юлія Кирієнко отримала травми внаслідок ворожого обстрілу. Про це повідомила сама Юлія на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам не пощастило із сусідом дуже давно, але жодного разу росіянам не вдалося нас знищити" — журналістка ТСН Юлія Кирієнко (ЕКСКЛЮЗИВ)

"Ну привіт перше бойове травмування. руський танк чи то гаубиця зробила мені контузію. Тепер і я пацієнтка стабпункту. P.S. дали кисню. вже веселіше", - написала Юлія. 

Юлія Кирієнко — військовий кореспондент, на лінії фронту працює з 2014-го., звідки висвітлює події на передовій у гарячих точках. Чоловік Юлії захищає Україну в лавах ЗСУ з перших днів війни. У березні 2022 року його нагородили медаллю "За мужність". Саме він розбив голову колони ворожих танків, яка йшла на Бровари на початку повномасштабного вторгнення. У цій колоні загинув російський полковник Захаров.

У тому ж березні 2022 року знімальна група з Юлією Кирієнко потрапила під ворожий обстріл на півночі Київщини. Тоді їм завдяки блискавичній реакції та сміливості водія знімальної групи ТСН Станіслава Керанчука вдалося вирватися з облоги.

Бажаємо якнайшвидшого одужання!

Новости по теме