Тоня Матвієнко вперше виконала пісню «Квітка душа» без мами

Тоня Матвієнко на благодійному концерті заспівала мамину пісню «Квітка душа».

Партнеркою Тоні стала міс Всесвіт Україна 2023 Ангеліна Усанова. Сама Тоня каже, що раніше їй це не вдавалося, та зараз вона по іншому навчилась переживати цю ситуацію:

«Я навіть спочатку не хотіла. Мами як не стало, буквально через 2 тижні вже був перший концерт у мене. Він був запланований ще дуже давно заздалегідь і я не могла від нього відмовитись, бо люди прийшли і чекали. Я взагалі не могла її заспівати. Грав мінус і я просто проплакала. А зараз є колосальний звʼязок з мамою через пісню. Не знаю, як це пояснити. Я ніби в цей момент зустрічаюсь з нею».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові новини: Козловський вперше стане татом, за що захейтили Лілію Ребрик і не тільки

Виступ відбувся на благодійному концерті у Відні під назвою «Peace (we can overcome war». Захід організувала міс Всесвіт Україна Ангеліна Усанова, а присвячений він підтримці дітей з прифронтових міст, що постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення. Тоня Матвієнко висловилась про свій виступ з Ангеліною:

«Сьогодні у нас була репетиція. Ангеліна дуже світла, дуже добра і нагадує мені власну доньку старшу. По суті коло мене стоїть донька»

У пишному віденському паланці зібрались сотні українців, для яких також танцювала Олена Шоптенко і співала Ніно Катамадзе.

Больше новостей