Зіркові новини: Козловський вперше стане татом, за що захейтили Лілію Ребрик і не тільки

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Лілія Ребрик вибачилась за вибір імені для доньки, а Кейт Мідлтон зізналась у тяжкій хворобі
Getty images

У зіркових новинах розповіли про нове амплуа Антона Птушкіна, та про що так довго мовчала Кейт Міддлтон.

Поділитися:

За що захейтили Лілію Ребрик?

Лілію Ребрик піддалася критиці від аудиторії за вибір незвичного імені для донечки. Маля назвали Аделіною, а Лілія не стала виправдовуватись і в своїй сторінці інсьаграм доволі саркастично відповіла хейтерам:

«Для всіх, хто так важко переживає, що імʼя нашої донечки Аделіна. Винні, звісно, що не порадилися з усіма підписниками, а обрали імʼя дитині родиною»

Насправді, у імені Аделіна, як зізнається Ребрик, зашифровані всі 4 імені її родини:

  • А - Андрій 
  • Де - Діана 
  • Лі - Лілія 
  • На - ПоліНА

Віталій Козловський стане батьком 

Віталій Козловський запостив в своїй інстраграс сторінці світлину з животиком дружини і милим підписом:
«При надії… Мій сенс, стимул, любов».

Після ексклюзивного інтервʼю Віталія для ЖВЛ,, де співак зізнався, що одружується, активно почали розповсюджуватись і чутки про ймовірну вагітність дружини. Тепер співак підтвердив, що дійсно стане батьком. Ба більше, співак випустив кліп на власну пісню «Рубіж», де якраз таки фігурує дружина при надії. У кадрах можна побачити, як сам Віталій перетворюється на людину старшого віку і така ідея відображає те, як війна зʼїдає у людей час, молодість та ресурси. А сама пісня несе назву його військової бригади, в якій він служить. Співак зізнається, що написав пісню до своєї поїздки на Донбас:

«Хоча в мене на той час думки були зовсім не про музику чи про пісні. Дивні відчуття, бо розумієш, що можеш вже не повернутися. Я розумів, нехай це буде моя остання пісня. Там є рядок «не скажу тобі прощай» - це був меседж моїм рідним, щоб вони розуміли, що я завжди з ними і все одно повернуся, що би не сталося. Я завжди в їхніх серцях».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові новини: Ступка прокоментував чутки про відсторонення від роботи в театрі, та скандал з Поляковою і Клопотенко

Павло Зібров українізував найвідоміший хіт

Павло Зібров наважився перекласти свій відомий хіт «Женщина любимая» на українську мову. Тепер пісня несе назву «Жінка, що кохаю я». Плани на переклад композиції Зібров мав ще давно, та різні версії перекладу не западали йому в душу. Та нарешті пропозиція перекласти прийшла від автора оригінального тексту Миколи Щура. Сам Павло коментує:

«Два роки ми намагалися, пробували і нічого не виходило. І нарешті декілька днів тому Микола Щур передзвонив і сказав, що пісня готова».

Колись дану композицію співак присвятив дружині Марині.

Антон Птушкін зняв власний фільм

Шоумен та ведучий Антон Птушкін спробував себе у якості режисера, знявши дебютну документальну роботу «Я, домашні улюбленці та війна». 

«Якщо чесно, я не зооактивість, але для мене це був дуже простий і дієвий спосіб, як можна достукатися до західної аудиторії. Цей фільм, насправді, добрий. Для мене цей фільм, напевно, більше про людей. Там є 7 основних історій, які частково звʼязані  між собою і є герої, за якими я спостерігаю майже 2 роки»

У фільмі засвітились навіть відомі нам тваринки: Пес Патрон та кішка Шафа. А сам фільм вже придбав американський телеканал. А в кінотеатрах України покази почнуться з 4 квітня. 

Кейт Міддлтон зізналась у тяжкій хворобі 

Принцеса Кейт Міддлтон публічно заявила, що бореться з тяжкою хворобою на рак. На відео герцогиня каже, що після того, як вона перенесла серйозну операцію на черевній порожнині, аналізи виявили онкологічне ускладнення. Зрештою, принцеса тепер проходить курс хіміотерапії і зосередилася на тому, аби побороти хворобу і скоріше одужати. Всі члени королівської родини висловили свою підтримку і навіть принц Гаррі і його дружина Меган Маркл публічно підтримали Кейт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що сталося із Королем Чарльзом ІІІ: як українські телеграм-канали висвітлюють фейки

Новини по темі