Тоня Матвієнко вперше виконала пісню «Квітка душа» без мами

ЖВЛ представляє
09:10
Будние

Тоня Матвієнко на благодійному концерті заспівала мамину пісню «Квітка душа».

Поделиться:

Партнеркою Тоні стала міс Всесвіт Україна 2023 Ангеліна Усанова. Сама Тоня каже, що раніше їй це не вдавалося, та зараз вона по іншому навчилась переживати цю ситуацію:

«Я навіть спочатку не хотіла. Мами як не стало, буквально через 2 тижні вже був перший концерт у мене. Він був запланований ще дуже давно заздалегідь і я не могла від нього відмовитись, бо люди прийшли і чекали. Я взагалі не могла її заспівати. Грав мінус і я просто проплакала. А зараз є колосальний звʼязок з мамою через пісню. Не знаю, як це пояснити. Я ніби в цей момент зустрічаюсь з нею».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові новини: Козловський вперше стане татом, за що захейтили Лілію Ребрик і не тільки

Виступ відбувся на благодійному концерті у Відні під назвою «Peace (we can overcome war». Захід організувала міс Всесвіт Україна Ангеліна Усанова, а присвячений він підтримці дітей з прифронтових міст, що постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення. Тоня Матвієнко висловилась про свій виступ з Ангеліною:

«Сьогодні у нас була репетиція. Ангеліна дуже світла, дуже добра і нагадує мені власну доньку старшу. По суті коло мене стоїть донька»

У пишному віденському паланці зібрались сотні українців, для яких також танцювала Олена Шоптенко і співала Ніно Катамадзе.

Новости по теме