Зірка «Школи» Яніна Андреєва розповіла, як готує доньку до першого класу

Вчимо постояти за себе без кувалди в руці: Акторка про підготовку доньки до школи

Акторка серіалу «Школа» на «1+1» Яніна Андреєва, яка виконала роль Катерини Анатоліївни, прикрасила обкладинку популярного журналу «Арт-мозаїка» та розповіла про те, як готує власну доньку до шкільних років.

Як зазначає акторка, її донька Вероніка вже наступного року розпочне навчання у першому класі. Зважаючи на булінг, який переживала Яна у свої шкільні роки, вона намагається підготувати доньку до стресових ситуацій, які можуть очікувати на неї в новому колективі:

«Нам через рік з Веронікою в школу, але хвилююсь вже зараз. Ми з чоловіком ще давно почали вчити її, як треба поводитися в тій чи іншій ситуації, а як не варто робити. Вчимо постояти за себе без кувалди в руці, але мудро дати відповідь кривдникові. Намагаємося показувати їй правильний приклад, навчати манерам і етикету», - поділилася акторка.

На фото: акторка серіалу Школа Яна Андреєва з донькою

Також Яніна розповіла, що чоловік став для неї головною підтримкою і активно допомагає їй у вихованні донечки, коли вона знаходиться на знімальному майданчику:

«Чоловік у мене-золото! Він все розуміє, підтримує, коли буває складно. Як би він сам не втомився, він завжди знайде час прибрати в будинку, вигуляти собаку, нагодувати кота і відвести дитину в садок. При цьому знайде для мене кілька солодких, ніжних фраз. Після тяжкого дня завжди напоїть чаєм і скаже: «Прорвемося! Не вперше!»

На фото: акторка серіалу Школа Яна Андреєва з сім'єю

Яніна розповіла, що після виходу перших серій «Школи» на «1+1», її життя кардинально змінилося. Навіть під час прогулянок з донькою чи походу в магазин її впізнають та просять зробити фото:

«Популярність прийшла спонтанно. Після перших двох серій «Школи» (перший сезон), які вийшли на «1+1», було багато привітань навіть від незнайомих людей. І від тих колег, з ким дуже довго не спілкувалася і не бачилася. Було дуже приємно! Писали на пошту, соціальні мережі були завалені листами. А потім після першої фан-зустрічі в Києві, куди до нас прийшло десять тисяч глядачів, ми були шоковані і зрозуміли, що таке бути популярним і відомим. Зараз мене впізнають всюди.  Підходять, просять автографи, роблять селфі, а діти часто хочуть обніматися. Я звичайно позитивно реагую на це, адже такі зустрічі дарують мені багато щирих і світлих емоцій», - зізналася акторкаНа фото: актори серіалу Школа Яна Андреєва і Микита Вакулюк

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що продовження улюбленої стрічки мільйонів українців вийде на екрани вже наступної весни на «1+1» та матиме назву «Школа. Випускний». У нових серіях герої серіалу постануть перед найскладнішим вибором кожного підлітка – майбутньої професії та вступу до університету. 

Варто зазначити, що телеканал «1+1» запустив анонімний онлайн-щоденник «Тільки нікому не кажи» про актуальні проблеми підлітків, у якому кожен може написати листа тому, кому не може висловити свої переживання у реальному житті. Мета проекту - допомогти підліткам говорити про свої проблеми та переживання, які характерні для шкільного віку, навчити ділитися власними емоціями, а батькам - дати змогу дізнатись, чим насправді живуть сучасні діти, та навчитися краще їх розуміти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власта Грабовська: цікаві факти та найкращі фото нової зірки серіалу Школа

Більше новин