Останні серії За три дні до кохання та запеклі бої на Голосі країни: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал із 12 до 18 березня.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Мама, з понеділка по п'ятницю о 17:11

Зейнеп починає підозрювати, що Гюнюль не випадкова людина в її житті. Вона розповідає про свої підозри названій матері. Шуле намагається втекти зі Стамбула, проте Дженгиз встигає знайти її та залякати, щоб та не мала наміру його кидати. Наречений Гемзе не хоче ставати батьком хворої дитини, він хоче кинути дівчину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як діяти, якщо на ваших очах жорстоко поводяться з дитиною

За три дні до кохання, з понеділка по четвер о 21:00 

Люба помітила, як Биков передає документи Поліщуку і починає розуміти їх справжні мотиви. Дана розповідає Паші історію про те, що насправді поєднує її з Шабаєвим. Багато років тому їх друг кинувся з даху. Але не зрозуміло, хто винен у цьому. Шабаєв серйозно підставив Дану, у «Лотран» вдирається податкова інспекція, а Ігор позбавляє доньку посади директора. Як розгортатимуться події далі, та чим закінчиться За три дні до кохання - дивіться о 21:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головна героїня За три дні до кохання: «Закоханість перевернула моє життя догори-дриґом»

Одруження наосліп, щосереди о 22:00

У новому випуску реаліті-шоу Одруження наосліп зустрінеться пара, що спробує побудувати своє щастя. Психологи Олена Любченко та Єгор Тополов допоможуть молодятам знайти спільну мову та вирішити усі конфлікти. Наречені з обкладинки виявляться недосконалими одне для одного. Чи не стане бажання чоловіка останньою крапкою у стосунках - не пропустіть історію нового подружжя у реаліті Одруження наосліп вже у середу о 22:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно обговорювати проблеми у стосунках

Міняю жінку, щочетверга о 22:00

Новий обмін матусями обіцяє бути сповненим неймовірних пригод. Шанс змінитися на краще отримають родини з різних куточків України та Європи: Німеччини, Ірландії, Словенії та Франції. Міняючись місцями з іноземними дружинами на тиждень, українським мамам доведеться вийти за рамки свого звичайного життя і зіткнутися з протилежним світоглядом, іншими поглядами на побутові питання, виховання дітей, сімейні обов'язки. Що є нормальним для однієї жінки і шокуючим для іншої, та як сім'ї подолають труднощі перекладу - не пропустіть у новому випуску реаліті Міняю жінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому він зраджує, або як вгамувати невірного чоловіка

Ліга сміху, щоп'ятниці о 20:16

У новому випуску розважального шоу Ліга сміху команди не лише з усієї України, але й з закордону розважатимуть вас неочікуваними виступами! Уже знайомі обличчя та нові команди – все це у четвертому сезоні Ліги сміху. Дивіться новий випуск Чемпіонату України по гумору вже у п'ятницю о 20:16 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова здивувала зміною іміджу

Розсміши коміка. Діти, в суботу о 18:30

Новий сезон гумористичного шоу Розсміши коміка. Діти не припиняє дивувати. Дитячий гумор знову в ціні! Маленькі гумористи приготували для вас чимало жартів, що розвеселять у дорослих, і дітей. Не пропустіть новий виспуск Розсміши коміка. Діти у суботу о 18:30 на 1+1.

Вечірній квартал, субота о 21:15

Новий сезон гумористичного шоу Вечірній квартал тішитиме глядачів веселими жартами та цікавими мініатюрами. Улюблені гумористи підготували для вас неймовірні номери, що піднімуть настрій та змусять радіти від душі. Не пропустіть прем'єру нового сезону розважального шоу вже у суботу о 21:15 на телеканалі 1+1.

Голос країни, щонеділі о 21:00

У новому випуску програми зіркові тренери Голосу країни та їх талановиті підопічні готові до запеклих боїв. Хто із них вистоїть на рингу і підкорить серце свого тренера - не пропустіть у сьомому випуску проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-8 - 7 выпуск онлайн - слепые прослушивания 11.03.2018