У програмі Сніданок. Вихідний відомий ресторатор Дмитро Борисов розповів, як приготувати кавказький обід на чотирьох усього за 250 грн. Ведучий 1+1 приготував смачний суп шурпа, карамельну моркву з каре ягняти та печену форель.
5 креативних рецептів для пікніківСУП ШУРПА. ІНГРЕДІЄНТИ
Каре ягняти – 400 г.
Картопля – 300 г.
Морква – 1 шт.
Корінь петрушки – 1 шт.
Корінь селери – 30 г.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Половинка цибулі ялтинської.
Цукіні – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Баклажан – 1 шт.
Помідори чері – 4 шт.
Кінза – кілька листочків.
1. Каре ягняти залити водою і поставити на плиту.
2. Порізати усі овочі. Додати до бульйону цілу цибулину ріпчасту.
3. Додати в бульйон картоплю, моркву та цибулю ялтинську.
4. У суп додати кабачки, баклажани, цукіні та перець.
КАРЕ ЯГНЯТИ. ІНГРЕДІЄНТИ
Каре ягняти – 500 г.
Оливкова олія – 1 с.л.
Бебі шпинат – 4-6 листочків.
Сіль, перець, зіра за смаком.
1. Каре посмачити оливковою олією та спеції за смаком.
2. Поставити суху пательню на вогонь. Обсмажити каре з усіх боків.
КАРАМЕЛЬНА МОРКВА. ІНГРЕДІЄНТИ
Морква – 6 шт.
Коричневий цукор – 2 ст.л.
Вершкове масло – 20 г.
Мед – 2 ст.л.
Сметана – 3 ст.л.
Малосольні огірки – 2 шт.
М’ята – кілька гілочок.
Сіль, перець за смаком.
КАРАМЕЛЬНА МОРКВА. ПРИГОТУВАННЯ
1. Порізати моркву на невеликі частинки. Посмачити цукром.
2. Залити теплою водою. Варити 10-12 хвилин.
3. Злити воду. Додати до моркви вершкове масло та мед.
4. Порізати огірки та подрібнити м’яту.
5. Додати до овочів і зелені сметану та лимонний сік. Перемішати соус.
1. Посмачити філе форелі оливковою олією та лимонним соком.
2. Подрібнити базилік. Посмачити ним рибу.
3. Порізати форель на шматочки, загорнути в фольгу та викласти на форму для запікання.
4. Запікати при температурі 180 градусів 35 хв.
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін розповів, як приготувати запечені фаршировані овочі.