Діма Борисов поділився рецептом супу шурпа, каре ягняти та печеної форелі

Справжній кавказький обід для всієї сім'ї за 250 грн. можна приготувати вдома за 30 хв.

У програмі Сніданок. Вихідний відомий ресторатор Дмитро Борисов розповів, як приготувати кавказький обід на чотирьох усього за 250 грн. Ведучий 1+1 приготував смачний суп шурпа, карамельну моркву з каре ягняти та печену форель.

5 креативних рецептів для пікніківСУП ШУРПА. ІНГРЕДІЄНТИ

Каре ягняти – 400 г.

Картопля – 300 г.

Морква – 1 шт.

Корінь петрушки – 1 шт.

Корінь селери – 30 г.

Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Половинка цибулі ялтинської.

Цукіні – 1 шт.

Перець болгарський – 1 шт.

Баклажан – 1 шт.

Помідори чері – 4 шт.

Кінза – кілька листочків.

СУП ШУРПА. ПРИГОТУВАННЯ

1. Каре ягняти залити водою і поставити на плиту.

2. Порізати усі овочі. Додати до бульйону цілу цибулину ріпчасту.

3. Додати в бульйон картоплю, моркву та цибулю ялтинську.

4. У суп додати кабачки, баклажани, цукіні та перець.

КАРЕ ЯГНЯТИ. ІНГРЕДІЄНТИ

Каре ягняти – 500 г.

Оливкова олія – 1 с.л.

Бебі шпинат – 4-6 листочків.

Сіль, перець, зіра за смаком.

КАРЕ ЯГНЯТИ. ПРИГОТУВАННЯ

1. Каре посмачити оливковою олією та спеції за смаком.

2. Поставити суху пательню на вогонь. Обсмажити каре з усіх боків.

КАРАМЕЛЬНА МОРКВА. ІНГРЕДІЄНТИ

Морква – 6 шт.

Коричневий цукор – 2 ст.л.

Вершкове масло – 20 г.

Мед – 2 ст.л.

Сметана – 3 ст.л.

Малосольні огірки – 2 шт.

Лимонний сік – 1 ст.л.

М’ята – кілька гілочок.

Сіль, перець за смаком.

КАРАМЕЛЬНА МОРКВА. ПРИГОТУВАННЯ

1. Порізати моркву на невеликі частинки. Посмачити цукром.

2. Залити теплою водою. Варити 10-12 хвилин.

3. Злити воду. Додати до моркви вершкове масло та мед.

4. Порізати огірки та подрібнити м’яту.

5. Додати до овочів і зелені сметану та лимонний сік. Перемішати соус.

ФОРЕЛЬ.

1. Посмачити філе форелі оливковою олією та лимонним соком.

2. Подрібнити базилік. Посмачити ним рибу.

3. Порізати форель на шматочки, загорнути в фольгу та викласти на форму для запікання.

4. Запікати при температурі 180 градусів 35 хв.

Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін розповів, як приготувати запечені фаршировані овочі.

Більше новин