У програмі Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко розповіла, як приготувати смачні тістечка Картопля.
Цей десерт отримав свою назву через своєрідні форму та колір. Традиційний рецепт приготування тістечка Картопля досить простий, а найголовніше – смаколик не вимагає випікання в духовці.
ІНГРЕДІЄНТИ
Бісквітні сухарі – 200 г.
Цукрова пудра – 50 г.
Вершкове масло – 150 г.
Згущене молоко – 150 г.
Какао – 50 г.
1. Масло і пудру викласти в миску. Збити до однорідної маси.
2. Додати згущене молоко. Збити.
3. Додати сухарі. Вимісити.
4. За допомогою ложки сформувати одинакові кульки.
5. Розкачати кульки в какао, сформувавши невеличкі рулети.
6. Прикрасити гарячим шоколадом і м’ятою.