Нині багато людей страждає через індивідуальну непереносимість лактози. Це значно звужчує різноманіття страв, які можна приготувати без молока. Едуард Насиров, постійний гастрономічний експерт, у студії прогами «Сніданок. Вихідний» розповів, як приготувати оладки з фруктів без лактози (молочного цукру).
ОЛАДКИ З ФРУКТІВ – ІНГРЕДІЄНТИ
Кокосове молоко – 2/3 склянки
Яйце – 1 шт.
Борошно – 1 ст.л
Цукор – 2 ст.л
Розпушувач – 1/2 ч.л.
Банани – 1 шт.
Ягоди – 1 склянка
ЯК ПРИГОТУВАТИ КОКОСОВЕ МОЛОКО
За словами експерта, з одного кокоса можна приготувати сім склянок молока.
Кокосову стружку, що лишилася, можете висушити у дузовці та у подальшому використати у випічці, – порекомендував фуд-блогер.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти скрабу та маски для волосся з кокосової олії.
ЯК ПРИГОТУВАТИ ОЛАДКИ З ФРУКТІВ
1. Збийте кокосове молоко з яйцем та цукром.
2. Потовчіть банани.
Обирайте банани з чорними цяточками – це свідчить, що вони спілі, – радить Едуард Насиров.
3. До молочної суміші бананове пюре, борошно та розпушувач. Перемішайте та всипте ягоди.
4. Смажте оладки на розігрітій пательні з невеликою кількістю оливкової олії.
КОКОСОВО-ВАНІЛЬНИЙ СОУС – ІНГРЕДІЄНТИ
Кокосове молоко – 150 мл.
Кукурудзяний крохмал – 1 ст.л.
Цукор – 2 ст.л.
Ванільний екстракт – 1 ч.л.
ЯК ПРИГОТУВАТИ КОКОСОВО-ВАНІЛЬНИЙ СОУС
Заварюйте смачний імбирний чай та смакуйте неймовірні тропічні оладки без лактози.
Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, чи можна схуднути на безглютеновій дієті.