Вареники — одна із найпопулярніших та традиційних страв українців. Без них не обходяться святкові та повсякденні столи. Це та страва, яку можна видозмінювати на власний смак. Ведучі «Сніданку. Вихідний» Валентина Хамайко, Володимир Рабчун та Олександр Попов поділилися рецептом шоколадних вареників з вишнями.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати домашній пломбір: покроковий рецепт
Інгредієнти:
Інгредієнти начинки
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десерт "Білий сніданок" та маринований ревінь: два рецепти на літо
1. Висипаємо 350 грам борошна. В окремій посудині перемішуємо олію та яйце.
2. До борошна додаємо сіль. Сухі та рідні складники перемішуємо разом. Замішуємо тісто.
3. Для начинки в окремій посудині з’єднуємо вишні, цукор та крохмаль.
4. З тіста створюємо круги однакового розміру. Всередину кладемо начинку та зщіплюємо краї.
5. Коли вода закипіла, додаємо вареники. Варимо 15 хвилин до готовності тіста.
Loading...