Як приготувати домашній пломбір: покроковий рецепт

Сніданок. Вихідний
У вихідні
Морозиво пломбір: простий рецепт для приготування вдома
Freepik

Дізнайтеся рецепт приготування домашнього морозива.

Поділитися:

Морозиво — найпопулярніший десерт літа, який не лише освіжає в спеку, а й збагачує корисними речовинами. Щоб не переживати щодо якості морозива, рекомендуємо приготувати його власноруч. Ведучі "Сніданку. Вихідний" Валентина Хамайко, Олександр Попов та Ігор Циганик поділилися рецептом домашнього пломбіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 найпопулярніших традиційних львівських страв

Домашній пломбір: рецепт

Інгредієнти: 

  • Вершки 33% - 200 мл
  • Кисломолочний сир - 200 г
  • Згущене молоко - 200-300 мл
  • Вафельні коржі - 2 шт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десерт "Білий сніданок" та маринований ревінь: два рецепти на літо

Як приготувати домашнє морозиво пломбір: покроковий рецепт

1. Для приготування домашнього морозива вам знадобиться форма для випічки, в яку можна помістити вафельний корж. Покладіть один корж на дно.

2. Окремо підготуйте форму для приготування морозива. Вона має бути охолоджена. Для цього завчасно поставте форму в морозильну камеру приблизно на 1 годину. 

3. Охолоджені вершки налийте в миску та збийте блендером, щоб утворилася піна. Додайте кисломолочний сир та знову збийте суміш до однорідної маси. Додайте згущене молоко і ретельно перемішайте за допомогою блендера.

4. Залийте готову суміш у форму та накрийте другим вафельним коржем.

5. Залиште морозиво у морозильній камері до застигання.

Новини по темі