Як приготувати домашній пломбір: покроковий рецепт
Дізнайтеся рецепт приготування домашнього морозива.
Морозиво — найпопулярніший десерт літа, який не лише освіжає в спеку, а й збагачує корисними речовинами. Щоб не переживати щодо якості морозива, рекомендуємо приготувати його власноруч. Ведучі "Сніданку. Вихідний" Валентина Хамайко, Олександр Попов та Ігор Циганик поділилися рецептом домашнього пломбіру.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 найпопулярніших традиційних львівських страв
Домашній пломбір: рецепт
Інгредієнти:
- Вершки 33% - 200 мл
- Кисломолочний сир - 200 г
- Згущене молоко - 200-300 мл
- Вафельні коржі - 2 шт.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десерт "Білий сніданок" та маринований ревінь: два рецепти на літо
Як приготувати домашнє морозиво пломбір: покроковий рецепт
1. Для приготування домашнього морозива вам знадобиться форма для випічки, в яку можна помістити вафельний корж. Покладіть один корж на дно.
2. Окремо підготуйте форму для приготування морозива. Вона має бути охолоджена. Для цього завчасно поставте форму в морозильну камеру приблизно на 1 годину.
3. Охолоджені вершки налийте в миску та збийте блендером, щоб утворилася піна. Додайте кисломолочний сир та знову збийте суміш до однорідної маси. Додайте згущене молоко і ретельно перемішайте за допомогою блендера.
4. Залийте готову суміш у форму та накрийте другим вафельним коржем.
5. Залиште морозиво у морозильній камері до застигання.