Валентина Хамайко і Олександр Попов стануть ведучими конкурсу молодих дизайнерів

Ведучі ранкового шоу вихідного дня будуть підтримувати молоді дарування світу моди.

Олександр Попов та Валентина Хамайко, які стали зірками ранкового проекту вихідного дня на 1+1, проведуть фіналу 17-го Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів Погляд у майбутнє.

Фінал заходу Погляд у майбутнє відбудеться 27-го червня під час Odessa Holiday Fashion Week. З-поміж понад 100 конкурсантів до участі у фіналі Конкурсу журі обрало 17 колекцій. До складу журі увійшли відомі дизайнери: Олексій Залевський, Наталя Каменська, Саша Каневський, Артем Климчук, Олеся Кононова, Маша Рева, Іван Фролов. Голова журі Конкурсу – Лілія Пустовіт. Голова оргкомітету Конкурсу – Ірина Данилевська.

 Валентина Хамайко поділилася очікуваннями від конкурсу.

"UFW для мене - особлива історія життя, яка викликає тільки найтепліші, найприємніші спогади в душі. Моє модельне життя починалося саме тут, ще коли UFW звалися "Сезони моди". В цю родину Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук прийняли мене як свою дитину, щоразу зустрічали з трепетом і найтеплішими обіймами та завжди вірили. Не уявляєте, як приємно бачити, що з кожним роком свого розвитку вони долали труднощі, конкуренцію і стали найкращими! 

Більше новин