Ґомбовці — український десерт угорського походження із тіста з начинкою, який готується на пару. Поширений в карпатському регіоні України, готується майже в кожній хаті на Закарпатті. Ця страва не схожа на жодну з вже тих, що існують. Це не пироги, не ліниві вареники, не голубці. Щоб повністю зрозуміти смак закарпатського десерту, приготуйте його вдома за рецептом. Валентина Хамайко у "Сніданок. Вихідний", що виходить у суботу та неділю 07:00 до 09:30 на телеканалах 1+1 Україна, поділилась рецептом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Огірки в кетчупі чилі: покроковий рецепт приготування
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цукерки та чипси з кабачків: у “Сніданок. Вихідний” показали як заготовити кабачки на зиму
Читайте більше смачних рецептів на сайті 1+1.
«Сніданок. Вихідний» — інформаційно-розважальний проєкт на 1+1 Україна. Починай кожні вихідні з улюбленими ведучими, які допоможуть тобі спланувати незабутній вікенд, розкажуть про культурні новинки, цікаві події для всієї сім’ї ще й підкажуть корисні лайфхаки.
Loading...