Осінь щедра на різноманіття овочів. Морква, картопля, кабачки, баклажани - ці сезонні овочі повні вітамінів та поживних речовин. Приготуйте смачні та корисні страви для всієї родини, поливши їх запашними соусами за рецептами Руслана Сенічкіна.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 осінніх рецептів від Руслана Сенічкіна
Перед тим, як почати готувати соуси, вам необхідно запекти овочі. Для цього вам знадобляться:
Картопля - 3 шт.
Морква - 3 шт.
Цукіні - 1 шт.
Буряк - 1 шт.
Оливкова олія - 2 ст. л
Спеції за смаком
Наріжте овочі на брусочки, посипте спеціями та полийте оливковою олією. Відправте страву в духовку на 40 хв. при температурі 180 градусів.
Інгредієнти:
Майонез - 300 г
Часник - 3 зубки
Кріп - 30 г
Приготування:
1. Змішати майонез та натертий часник.
2. Додати зелений кріп.
Інгредієнти:
Сметана - 5 ст. л.
Гірчиця - 2 ч. л.
Приготування:
1. Змішати сметану та гірчицю.
2. Додати листя розмарину.
СОУС З ГОРГОДЗОЛОЮ
Інгредієнти:
Несолодкий йогурт - 3 ст. л.
Сир горгондзола - 50 г.
Мед - 1 ст. л.
Бальзамічний соус - 1 ст. л.
Зелена цибуля - 20 г.
Приготування:
1. В несолодкий йогурт додати трішки меду.
2. Додати сиру горгондзола і бальзамічного соусу.
3. Посипати соус зеленою цибулею і ретельно перемішати.
Інгредієнти:
Кріп - 30 г
Мед - 1 ст. л.
Гірчиця - 1 ст. л.
Часник - 2 зубки
Розмарин - 20 г
Вершковий сир - 200 г
Бальзамічний соус - 1 ст. л.
Сир горгондзола - 50 г
Зелена цибуля - 30 г
Приготування:
1. Змішати вершковий сир, часник, кріп та сир горгондзола.
2. Додати у суміш зеленої цибулі, розмарину та гірчиці.
3. Полити бальзамічним соусом та медом.
Нехай страва, приготована вами, завжди приносить смакове та естетичне задоволення. Насолоджуйтесь смаком улюблених овочів із соусами від Руслана Сенічкіна.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Простий рецепт ідеального бургера від Руслана Сенічкіна