Як вибрати шубу із штучного хутра: Поради дизайнера

Дизайнер розповіла про переваги еко-хутра та правила догляду за шубами із штучних матеріалів.

Ви уже дізналися про модні сукні сезону осінь 2016. Однак на порозі люта зима, тому потрібно подбати про теплий, стильний і, що не менш важливо, доступний верхній одяг. У студії «Сніданок з 1+1» дизайнер шуб зі штучного хутра Анастасія Музика розповіла про переваги еко-хутра та  особливості догляду за такими речами.

Еко-хутро – це довгошерста тканина, текстильний матеріал, який імітує натуральне хутро тварин. До складу одягу із штучного хутра входить акрил, поліестер та інші штучні матеріали.

Еко-шуби надзвичайно теплі, оскільки у них дуже якісний утеплювач. Такі шуби врятують вас від холоду навіть у  -15 ⁰С. Якщо ж люті морози, ви можете утеплити шубу, щоб вона «витримувала» до -30 ⁰С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимовий гардероб: 7 речей, які повинні бути у кожної дівчини.

На відміну від натуральних хутряних виробів, одяг із еко-хутра дешевший та його можна прати у пральній машині. Шубу легко поєднати із будь-яким одягом.

Шубу із штучного хутра можна придбати приблизно за 2000–7000 грн.

Шуби із штучного хутра стійкі до вологи і швидко висихають, – зазначила дизайнер

ДОГЛЯД ЗА ОДЯГОМ ЗІ ШТУЧНОГО ХУТРА

1. Один раз на сезон рекомендовано здавати шубу у хімчистку.

2. Не прасувати гарячим паром, оскільки так можна пошкодити хутро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як прасувати речі з делікатних тканин

3. Якщо на шубі невелика пляма, її можна запрати у холодній або теплій воді. Однак ні в якому разі не можна прати такі речі у гарячій воді, оскільки під дією високої температури хутро може розм’якнути та деформуватися.

4. Не сушити еко-хутро на електросушарках. Найкраще випрану шубу сушити на вішалці у місці, де не потрапляють прямі сонячні промені.

5. Перед пранням не замочувати річ на тривалий час, оскільки тривалий вплив порошку може  спричинити псування ворсу.

Анастасія Музика також зазначила, що шуби із еко-хутра не линяють, не втрачають свого кольору і тканина не тріскає на морозі.

Нагадаємо, що нещодавно на сайті ми писали, як мати неперевершений стильний вигляд у холодну пору року.

Більше новин