Тепло та стильно: як мати неперевершений вигляд у холодну пору року

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дизайнер розповіла, як правильно вибирати аксесуари до зимового одягу.

Поділитися:

Багатьох модниць засмучує масивний зимовий одяг темних кольорів. Однак навіть у холодну пору року можна мати стильний вигляд. Сьогодні у студії «Сніданку з 1+1»  дизайнер Олена Голець розповіла, які аксесуари доречно вибирати до зимового одягу, щоб створити яскравий елегантний образ.

СОНЦЕЗАХИСНІ ОКУЛЯРИ

Недоречно одягати окуляри під час дощу, коли немає сонця. Важливо відрізняти зимові окуляри від літніх. Зимові сонцезахисні окуляри більш нейтральні, невеликі за розміром, без блискіток та декоративного каміння.

ХУТРЯНІ НАВУШНИКИ

Навушники допоможуть вам зберегти зачіску та зігріють вуха. Не варто вибирати занадто масивні хутряні навушники, якщо у вас кругле обличчя.

КАПЕЛЮХИ

Капелюхи краще підбирати до короткої спідниці або до трапецієподібної сукні. Якщо ж ви одягнете капелюх і брюки, – це може візуально додати вам віку.

Також у моді котелок – капелюх сферичної форми для верхової їзди.

 

РУКАВИЧКИ

У тренді рукавички із нейтральним принтом або однотонні з лакованої шкіри.

КЛАТЧ

Клатч можна вибирати такого ж кольору, як рукавички. Навіть якщо у вас пальто та взуття іншого кольору, клатч і рукавички зроблять ваш образ більш контрастним.

ШКАРПЕТКИ

Зараз почали виробляти спеціальні шкарпетки з декоративними блискітками. Такі шкарпетки можна одягати поверх однотонних колготок.

Пам’ятайте, що не погода вирішує, який ви маєте вигляд. Правильно підібраний одяг допоможе вам не тільки мати досконалий вигляд, але й  приховає зайві кілограми.

Також вам буде цікаво дізнатися, як правильно доглядати за пальтами та капелюхами.

Новини по темі