Як захистити організм взимку: практичні поради у "Сніданку з 1+1"

У "Сніданку з 1+1" дали ефективні поради, як вберегти імунітет взимку.

Період холодів традиційно супроводжується спалахами інфекційних захворювань. Чому саме взимку наш організм найбільш вразливий до хвороб? Як вберегти здоров'я? На ці та інші питання відповіли у "Сніданку з 1+1"який виходить у будні з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезон грипу та ГРВІ: джерела зараження, симптоми хвороби та профілактика

Чому люди частіше хворіють взимку

Дослідження показують, відповідь організму на подразники залежить від температури повітря. Холод знищує носовий імунний бар'єр, а тому чим тепліший ніс, тим менші шанси на зараження. У період холодів ніс пересушується через низьку вологість та холод. Він стає більш вразливим до інфекцій та вірусів, які через дихання потрапляють до організму.

Як захистити імунітет взимку

  • Тримайте ніс в теплі.
  • Підтримуйте рівень вологості у приміщенні не менше 60%.
  • Регулярно провітрюйте помешкання.
  • Забезпечте себе вітаміном D.
  • Зробіть сезонну вакцинацію.

Фото: Unsplash.com

Loading...

Дивіться "Сніданок з 1+1" по будням з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Більше новин