Новий тренд в TikTok: чому жінки відмовляються від застосунків для знайомств

Користувачки TikTok започаткували тренд Boysober, який закликає до відмови від знайомств

Детально про новий тренд розповіли у Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на 1+1 Україна.

Отже, жінки діляться відео про те, як покращилося їхнє життя без застосунків для знайомств, демонструючи позитивні зміни та щиру радість. Учасниці свідомо відмовляються від живих побачень, зустрічей з колишніми та короткострокових стосунків, що дозволяє їм відчути життя на повну.

Така категоричність не є випадковою. Жінки скаржаться на токсичну атмосферу онлайн-знайомств. Їм доводиться зіштовхуватися з неприйнятними повідомленнями, приниженнями та домаганнями з боку потенційних кавалерів.

Варто зазначити, що це не перший випадок, коли панянки бойкотують сервіси для знайомств. Раніше вони масово видаляли свої профілі, намагаючись таким чином висловити протест проти неприйнятної поведінки чоловіків. У відповідь на цю тенденцію керівництво компанії, яка володіє понад 40 платформами для знайомств, пообіцяло вжити заходів для покращення досвіду користувачок.

Більше про цікаві тренди серед жінок дивіться у сюжеті Сніданку з 1+1:

Loading...

Нагадаємо, раніше ми розповідали про тренд на весілля без нареченого. У Японії стало все більш популярним серед жінок влаштовувати соло-весілля. Більше про це читайте на 1plus1.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві хочуть прибрати легендарний дворик з воронами: що станеться з культовим кафе

 

Більше новин