Тренд на весілля без нареченого: навіщо дівчата виходять заміж самі за себе

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

У Японії стає все більш популярним неочікуваний весільний тренд, коли дівчата одружуються самі на собі

Поділитися:

Щоб бути нареченою не обов’язково чекати на свою другу половинку, якщо можна влаштувати весілля для себе. Про це й подумали японки та запустили новий тренд — соло-весілля. Як святкують та проводять такі урочистості японські наречені розповіли у сюжеті "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна". 

Соло-весілля майже нічим не відрізняється від традиційного, звичайно, окрім того, що на нього не запрошують нареченого. Японки так само вибирають собі сукню, купують каблучку, букет. Весільну церемонію теж ніхто не скасовував – наречені самі собі надягають кільце та промовляють обіцянки. У яких говориться, насамперед – берегти, поважати, любити та завжди робити себе щасливою.

Чому тренд набуває популярності

Деяких жінок приваблює просто бажання одягнути гарну сукню, у той час, як інші хочуть нових емоцій та офіційного підтвердження любові до себе. 

Дівчата, які відкрили для себе цей весільний тренд також роблять це і заради красивих фото казкового медового місяця наодинці з собою або ж для того аби відсвяткувати новий етап в житті. 

Що про це думають експерти

Економісти мають своє пояснення цього тренду. Вони зазначають, що велика кількість молодих, незалежних і забезпечених дівчат можуть самі собі створити життя своєї мрії без допомоги чоловіків. Соло-весілля є гарним прикладом таких тенденцій.

До того ж проводити такі весілля можуть не лише неодружені. Адже, насамперед – це спосіб зізнатися собі в коханні та почати ще більше любити себе, тому одружені на собі можуть без проблем також взяти шлюб із чоловіком.

Тренди на весілля без наречених набирають нових обертів. Раніше ми розповідали про романтичні стосунки зі штучним інтелектом. Читайте про це на сайті 1plus1.ua.
 

Новини по темі