Ексклюзивно у "Сніданку з 1+1" Богдан Бенюк розповів про прем'єру серіалу "Хазяїн" на "1+1 Україна"

Богдан Бенюк про прем'єру на "1+1 Україна" до Дня Незалежності в ефірі "Сніданку з 1+1".

24 серпня о 20:00 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться премʼєра 4-серійного телефільму "Хазяїн" — легендарної української класики на сучасний лад з Богданом Бенюком в головній ролі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми в боргу перед класиками, які зробили такі п’єси, що мали б бути представлені у світі", - Богдан Бенюк про прем’єру серіалу "Хазяїн" на "1+1 Україна"(ексклюзив)

Богдан Бенюк завітав до студії "Сніданку з 1+1", де ексклюзивно поділився подробицями про майбутню прем'єру серіалу "Хазяїн" на "1+1 Україна":

"Це — українська класика, а українські класичні твори ми з дитинства знаємо "так собі". Те, що ми вивчаємо в школі, ми вивчаємо дуже поверхово. Я сам колись у школі, класі в 7-му читав Івана Франка "Борислав сміється" - і нічого не розумів! І таак само багато творів, які викладаються в школі. Ще Бісмарк казав: "Ворог іде туди, де програє вчитель і священик". Те, що ми зараз маємо, і ті території, які ми зараз відвойовуємо, мають такі проблеми... 

Тому дуже важливі моменти, коли ми намагаємось повернути (класику - прим.) українському глядачеві, і серіал "Хазяїн", в тому числі - є таким кроком. Українська класика не має екранного відображення. 

Богдан Бенюк розповів, що під час адаптації п'єси Карпенка-Карого "Хазяїн" до сучасності, а це було ще задовго до повномасштабного вторгнення, окрему увагу в сюжеті приділяли темі стосунків батьків та дітей. Особливо - молоді, яка дуже відчутно відрізнялась від покоління своїх батьків. Герой Богдана Бенюка, попри свою любов до землі, сільського господарства, мав багато етичних моментів, які дуже чітко побачила його донька. 

Також Богдан Бенюк зізнався, що досі не бачив увесь серіал в готовому вигляді та планує також дивитись його прем'єру:

"Дуже добре, що телебачення починає показувати такі фільми. Будь-яка прем'єра не має лишитись "закритою" після показу в кінотеатрах. Такого плану фільми мають буди першими показані на телебаченні, оскільки це рушійна сила, й так більше глядачів їх побачать".

Не пропустіть премʼєру серіалу «Хазяїн» з Богданом Бенюком в головній ролі 24 серпня о 20:00 на телеканалі "1+1 Україна". 

Loading...

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Зустрічайте День Незалежності України у компанії телеканалу “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram.

1+1 Україна в Facebook.

Більше новин