Ексклюзивно у "Сніданку з 1+1" Богдан Бенюк розповів про прем'єру серіалу "Хазяїн" на "1+1 Україна"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ексклюзивно у Сніданку з 1+1 Богдан Бенюк розповів про прем'єру серіалу Хазяїн на 1+1 Україна

Богдан Бенюк про прем'єру на "1+1 Україна" до Дня Незалежності в ефірі "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

24 серпня о 20:00 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться премʼєра 4-серійного телефільму "Хазяїн" — легендарної української класики на сучасний лад з Богданом Бенюком в головній ролі. 

Богдан Бенюк 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми в боргу перед класиками, які зробили такі п’єси, що мали б бути представлені у світі", - Богдан Бенюк про прем’єру серіалу "Хазяїн" на "1+1 Україна"(ексклюзив)

Богдан Бенюк завітав до студії "Сніданку з 1+1", де ексклюзивно поділився подробицями про майбутню прем'єру серіалу "Хазяїн" на "1+1 Україна":

"Це — українська класика, а українські класичні твори ми з дитинства знаємо "так собі". Те, що ми вивчаємо в школі, ми вивчаємо дуже поверхово. Я сам колись у школі, класі в 7-му читав Івана Франка "Борислав сміється" - і нічого не розумів! І таак само багато творів, які викладаються в школі. Ще Бісмарк казав: "Ворог іде туди, де програє вчитель і священик". Те, що ми зараз маємо, і ті території, які ми зараз відвойовуємо, мають такі проблеми... 

Тому дуже важливі моменти, коли ми намагаємось повернути (класику - прим.) українському глядачеві, і серіал "Хазяїн", в тому числі - є таким кроком. Українська класика не має екранного відображення. 

Богдан Бенюк розповів, що під час адаптації п'єси Карпенка-Карого "Хазяїн" до сучасності, а це було ще задовго до повномасштабного вторгнення, окрему увагу в сюжеті приділяли темі стосунків батьків та дітей. Особливо - молоді, яка дуже відчутно відрізнялась від покоління своїх батьків. Герой Богдана Бенюка, попри свою любов до землі, сільського господарства, мав багато етичних моментів, які дуже чітко побачила його донька. 

Хазяїн 1+1

Також Богдан Бенюк зізнався, що досі не бачив увесь серіал в готовому вигляді та планує також дивитись його прем'єру:

"Дуже добре, що телебачення починає показувати такі фільми. Будь-яка прем'єра не має лишитись "закритою" після показу в кінотеатрах. Такого плану фільми мають буди першими показані на телебаченні, оскільки це рушійна сила, й так більше глядачів їх побачать".

Не пропустіть премʼєру серіалу «Хазяїн» з Богданом Бенюком в головній ролі 24 серпня о 20:00 на телеканалі "1+1 Україна". 

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Зустрічайте День Незалежності України у компанії телеканалу “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram.

1+1 Україна в Facebook.

Новини по темі