На дружину очільника ГУР Маріанну Буданову скоїли замах: розповідаємо все, що відомо

Усе, що відомо про замах на дружину очільника ГУР Кирила Буданова.

На дружину очільника Головного управління розвідки України Кирила Буданова Маріанну був скоєний замах. Про це повідомили у "Бабель" з посиланням на власні джерела у ГУР. Попередньо жінку отруїли важкими металами. Що наразі відомо про замах на Маріанну Буданову, розповіли у “Сніданку з 1+1”, що виходить на 1+1 Україна та на YouTube у будні з 6:30 до 9:30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв розповів, як розпізнати фейки та дезінформацію у новинах і соцмережах: “Вони небезпечні тим, що поширюються на мільйонну аудиторію, як вірус”

Замах на дружину Кирила Буданова: деталі

Джерела з ГУР повідомили, що Маріанна Буданова зазнала отруєння важкими металами. Ці речовини не використовують у побуті чи військовій справі, а тому є підстави вважати, що це був спланований замах. Наразі жінка знаходиться у лікарні та вже пройшла перший курс лікування. Ситуацію розслідують як спробу вбивства.

Маріанна Буданова: що відомо про дружину очільника ГУР

Маріанна Буданова не веде сторінки у соціальних мережах та зрідка дає інтерв'ю, тож інформації про неї небагато. Відомо, що їй 30 років, одружена з керівником ГУР з 2013 року, для чоловіка цей шлюб другий. За освітою Маріанна психологиня, також балотувалася у депутати та займається волонтерською діяльністю. Як розповідав сам Кирило Буданов, його жінка від початку повномасштабного вторгнення живе з ним у робочому кабінеті. 

Українська влада наразі не робила офіційних заяв щодо замаху. Водночас російські ЗМІ масово почали поширювати слова Дмитра Пєскова, прессекретаря президента країни-агресора, про те, що "Україна завжди у всьому звинувачує росію".

Замах на дружину очільника ГУР Маріанну Буданову: що відомо — у сюжеті "Сніданку з 1+1", що виходить з 06:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube:

Loading...

Більше новин