На дружину очільника ГУР Маріанну Буданову скоїли замах: розповідаємо все, що відомо

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Замах на дружину Буданова: все, що відомо
Фото: ELLE.UA

Усе, що відомо про замах на дружину очільника ГУР Кирила Буданова.

Поділитися:

На дружину очільника Головного управління розвідки України Кирила Буданова Маріанну був скоєний замах. Про це повідомили у "Бабель" з посиланням на власні джерела у ГУР. Попередньо жінку отруїли важкими металами. Що наразі відомо про замах на Маріанну Буданову, розповіли у “Сніданку з 1+1”, що виходить на 1+1 Україна та на YouTube у будні з 6:30 до 9:30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв розповів, як розпізнати фейки та дезінформацію у новинах і соцмережах: “Вони небезпечні тим, що поширюються на мільйонну аудиторію, як вірус”

Замах на дружину Кирила Буданова: деталі

Джерела з ГУР повідомили, що Маріанна Буданова зазнала отруєння важкими металами. Ці речовини не використовують у побуті чи військовій справі, а тому є підстави вважати, що це був спланований замах. Наразі жінка знаходиться у лікарні та вже пройшла перший курс лікування. Ситуацію розслідують як спробу вбивства.

Маріанна Буданова: що відомо про дружину очільника ГУР

Маріанна Буданова не веде сторінки у соціальних мережах та зрідка дає інтерв'ю, тож інформації про неї небагато. Відомо, що їй 30 років, одружена з керівником ГУР з 2013 року, для чоловіка цей шлюб другий. За освітою Маріанна психологиня, також балотувалася у депутати та займається волонтерською діяльністю. Як розповідав сам Кирило Буданов, його жінка від початку повномасштабного вторгнення живе з ним у робочому кабінеті. 

Українська влада наразі не робила офіційних заяв щодо замаху. Водночас російські ЗМІ масово почали поширювати слова Дмитра Пєскова, прессекретаря президента країни-агресора, про те, що "Україна завжди у всьому звинувачує росію".

Замах на дружину очільника ГУР Маріанну Буданову: що відомо — у сюжеті "Сніданку з 1+1", що виходить з 06:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube:

Новини по темі