Руслан Сенічкін у програмі Сніданок з 1+1 розповів, як приготувати традиційну англійську страву – яйця по-шотладськи.
Рецепт надзвичайно простий, а страва обов'язково стане однією з головних прикрас Великоднього столу.
Інгредієнти:
Фарш курячий – 250 г.
Яйце – 3 шт.
Перець чилі – 1 сл.л.
Панірувальні сухарі – 150 г.
Борошно – 3 ст.л.
Куряча приправа – 1 ст.л.
Кріп – 20 г.
Олія – 300 мл.
Приготування:
1. Щоб прикрасити смак страви, додати у фарш універсальну курячу приправу.
У ній містяться сушені овочі, зелень і йодована сіль, тому додатково солити фарш не потрібно.
2. Додати у фарш подрібнений зелений кріп.
3. Почистити перець чилі та подрібнити його на маленькі кубики. Додати у фарш.
4. Ретельно перемішати усі інгредієнти.
5. Зробити із фаршу невелику котлету.
6. Зварити яйця так, щоб жовток залишився рідким. Обваляти яйця в борошні, покласти в котлету та загорнути.
7. Занурити котлету з яйцем усередині в яєчний жовток, потім – у панірувальні сухарі.
8. Посмажити котлету в сотейнику.
Куряче м'ясо у поєднанні з яйцем подарує вишуканий і яскравий смак.