День народження гамбургера: рецепт з кольоровим омлетом від Руслана Сенічкіна

Від бургера залишиться лише назва, все інше – абсолютно креативний підхід.

У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін приготував апетитний гамбургер із кольоровим омлетом і поділився з глядачами простим рецептом.

Такий гамбургер зовсім не схожий на класичний сендвіч. Проте розмаїття смаків сподобається кожному члену сім'ї.

Інгредієнти:

Яйця – 6 шт.

Молоко – 3 ст.л.

Солодкий перець – 2 шт.

Цибуля – 2 шт.

Томат –1 шт.

Мед – 1 ст.л.

Хліб – 200 г.

Приготування

1. На розігріту пательню додати ріпчасту цибулю, болгарський перець і один шматочок вершкового масла.

У результаті повинен вийти незвичний конфітюр – желеподібний продукт з овочів, що тушкується в солодкому сиропі.

2. На пательню додати мед, у якому овочева суміш буде тушкуватися. Тримати на плиті 5-7 хвилин на середньому вогні.

3. Перекласти конфітюр у миску, щоб він застиг.

4. В окрему посудину розбити яйця та додати молоко. Збити і додати сіль, перець за смаком.

5. Розігріти пательню, кинути на неї болгарський перець і залити яєчною сумішшю. Накрити кришкою.

6. За кілька хвилин до того, як омлет буде готовий, посипати його сиром.

7. Викласти омлет і розрізати його на квадрати.

8. Намастити підсмажені булочки томатною пастою, викласти на них конфітюр і омлет.

9. Прикрасити страву помідорами, руколою та накрити зверху булочкою.

 

Більше новин