День народження гамбургера: рецепт з кольоровим омлетом від Руслана Сенічкіна
Від бургера залишиться лише назва, все інше – абсолютно креативний підхід.
У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін приготував апетитний гамбургер із кольоровим омлетом і поділився з глядачами простим рецептом.
Такий гамбургер зовсім не схожий на класичний сендвіч. Проте розмаїття смаків сподобається кожному члену сім'ї.
Інгредієнти:
Яйця – 6 шт.
Молоко – 3 ст.л.
Солодкий перець – 2 шт.
Цибуля – 2 шт.
Томат –1 шт.
Мед – 1 ст.л.
Хліб – 200 г.
Приготування
1. На розігріту пательню додати ріпчасту цибулю, болгарський перець і один шматочок вершкового масла.
У результаті повинен вийти незвичний конфітюр – желеподібний продукт з овочів, що тушкується в солодкому сиропі.
2. На пательню додати мед, у якому овочева суміш буде тушкуватися. Тримати на плиті 5-7 хвилин на середньому вогні.
3. Перекласти конфітюр у миску, щоб він застиг.
4. В окрему посудину розбити яйця та додати молоко. Збити і додати сіль, перець за смаком.
5. Розігріти пательню, кинути на неї болгарський перець і залити яєчною сумішшю. Накрити кришкою.
6. За кілька хвилин до того, як омлет буде готовий, посипати його сиром.
7. Викласти омлет і розрізати його на квадрати.
8. Намастити підсмажені булочки томатною пастою, викласти на них конфітюр і омлет.
9. Прикрасити страву помідорами, руколою та накрити зверху булочкою.